BRING BACK THE SUMMER


SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY VOL. 4


Ahojte! Ďakujem Vám za túto vzrušujúcu cestu po ktorej sme sa spolu vydali do leta. Spolu sme strávili inšpiratívne chvíle v Spojených Arabských Emirátoch a Ománe. Tí z Vás, ktorých nadchli moje cestovateľské zážitky a nestihli dovolenku v lete sa už zrejme balia a bookujú letenky keďže v týchto mesiacoch je okolo Dubaja príjemných 30°C. Vy ostatní zrejme ostanete v pohodlí domova a budete sa tešiť na ďalšie outfitové články. Nostalgiu za letnými dovolenkami totiž vystriedajú veselé outfity z mojej obľúbenej európskej metropoly menom Budapešť. A bude ich hneď niekoľko. Teraz však ukončme moju cestu za tepľúčkom posledným outfitom, ktorý nesmie chýbať na žiadnej dovolenke. Pozor aby som Vám neprskla morskú vodu na comp či mobil :D ideme totiž k moru v plavkách z butiku spodnej bielizne @Barbra.lingerie




My ženy to máme predsa len ťažšie. Do bazéna neskočíme rybičku len tak v ledačom. Chalan si natiahne bermudy, najlepšie sú tie trojštvrťové :D a pobehuje v nich celú dovolenku. U nás sú plavky neoddeliteľnou súčasťou módy a spôsob prezentácie sa aj pri takej malichernej príležitosti akou je čľapkanie sa vo vode :D Preto musia byť naše bikiny perfektne padnúce a pohodlné. Veď žiadna z nás si po skoku z mostíka nechce hľadať horný diel na druhom konci bazéna. Možností je nespočet: high waist, hipster, micro, triangle, one-piece bikiny. Ja som si dnes k vode vzala klasické plavky ozvláštnené volánikmi.




Na nete ich nájdete ako frill bikini. A v @Barbra.lingerie ich nájdete ako super spoločníka na každú dovolenku len za 19.90€ za celý komplet ;) V poslednej dobe som tmavé kúsky vymenila za čoraz obľúbenejšie odtiene púdrovej, staroružovej a telovej farby. Farba nude splývajúca s telom by Vám na bikinách mohla prísť nešťastná, no s postupným opálením si to môže dovoliť každá z nás a pri západe slnka to bude vyzerať asi takto ako dnes na mojich fotkách ;)



Dnes som bola len na krajíčku. Nejako sa nám tu premnožili medúzy. Sú nádherné a kľudne si okolo nich dokážete zaplávať no predsa len si nechcem kaziť dovolenku náhodným popŕhlením. Na brehu si tiež dávam pozor kam šliapem. Niektoré tie nešťastnice vyplavilo more a tam sa ich ujali malé, asi trojcentimetrové krabíky, ktoré si na nich s radosťou pochutnávajú. No ale neviem čo si mám o nich myslieť, keď si ma tie kraby každých pár sekúnd pomýlia s medúzou a s chuťou sa zaklapnú o môj palček na nohe :D Kým nemám načisto mokré vlasy rýchlo si spravím pamätné fotečky pre mňa a pre Vás a opäť skáčem do vody. Tak čafteeee!



Vaša plavčíčka


Lau Ren


Share this:

, , , , , , , ,

CONVERSATION

6 komentárov: