Budapest Garden




Opäť sa hlási Vaša fashion blogerka Lau Ren a to znovu po cca roku z miesta, ktoré ak je poblízku, nesmie uniknúť mojej návšteve - Budapest Botanic Garden. Milujem prírodu a zbožňujem relax, ktorý nám ponúka. Rovnako rada spoznávam nové rastlinky a živočíchy, špeciálne motýle. Hlavne tie exotické, ktoré môžete sledovať aspoň v napodobenine ich prirodzeného prostredia v botanickej záhrade v Košiciach do 30.6.2017.




Spoznala som Budapešť, užila si ju zo všetkých stránok, nafotila outfit a opäť stretla toho najväčšieho cestovateľa akého poznám @ts_novak a samozrejme, že sme spískali ďalšie videjko. A keďže je dnešný post čisto floral, natural, oriental, spiritual, a Vy si chcete opäť zasúťažiť, napíšte mi koment s odpoveďou na otázku: Ako trávite čas v prírode? Súťažíte o kabelku so sloníkom




Aj dnes som volila outfit s ohľadom na prostredie. Avšak tento japan, adventure look je ideálnym streetovým outfitom na každý deň. Kimono a nohavice s identickým vzorom som obohatila o ružový čipkovaný crop-top. Topánky na platforme sa k ničomu nehodia viac, než ku kratším flare nohaviciam. A klobúk sa hodí vždy, keď na dovolenke nestojíte o úpal





Na outfity s rovnakým vzorom si však dajte pozor. Sú zradné natoľko, že z vás môžu spraviť párok v kombinéze. Napríklad identický vzor kimona, nohavíc ale aj blúzky by zo mňa spravil chodiacu katastrofu. Vy ste ale šikovné, preto viem, že s inšpiráciou odo mňa naložíte dobre Teraz už nezostáva nič iné, len sa rozlúčiť a zasúťažiť si.



A ešte aby som nezabudla opäť raz Vám ďakujem za účasť v minulej súťaži v ktorej ma zaujala odpoveď od PETUSH KAY | NASKLEE. Gratulujem! (do komentára napíš e-mail:)



Súťažná otázka na tento týždeň znie: Ako trávite čas v prírode?
  • Hráte o kabelku z dnešného článku
  • Výsledok sa dozviete najneskôr o týždeň
  • Výhru Vám pošlem osobne v rámci celej SR a ČR
Vaša 


Lau Ren♥

Share this:

, , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

24 komentárov:

  1. Na jaro a podzim nejvíc miluji procházky po přírodě - na jaře jsem šťastná, že všechno po zimě květe a je krásně voňavý vzduch.. a na podzim zbožňuji pozorovat tu nekonečnou barevnost..
    V létě v přírodě nejraději ležím u nějaké přírodní vody a užívám sluníčka a hezkého počasí:)
    A v zimě když musím vystrčit nos, tak jen proto, abych mohla jít jezdit na ledních bruslích :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha s tou zimou to mám podobné! :D a to tiež naobliekaná ako snehuliak :D

      Odstrániť
  2. Já ty tvoje fotky zbožňuju - prostě zbožňuju!
    Jinak k té "soutěžní otázce" asi nemá cenu moc odpovídat - Na rovinu, nejsem nějaký extra milovník přírody a nejsem taková, že bych luskla prsty a šla se projít někam do lesa. Ale poslední dobou jsem měla problémy sama se sebou, se svojí psychikou. A v tu chvíli mi příroda hrozně pomohla a bylo to pro mě místo, kde jsem mohla vypnou a přemýšlet. Takže je to jakýsi zvláštní kouzelný vztah. A v posledních dnech jsem byla v přírodě s přítelem - cukrárny, kina a tak není nic pro nás. Nám bohatě stačí lavička v parku, nebo si jenom sednout na trávu u řeky, pustit písničky a popovídat si. A je to ten nejkrásnější pocit na světě. ♥
    jsem Katrin

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! :) ♥
      Tiež keď sa necítim najlepšie skočím na kopec s termoskou a čajom so slúchadkami v ušiach a všetko akosi opadne. Je to skutočný relax! :)

      Odstrániť
  3. Dobrý deň,bývam na dedine kde som obklopená ozaj krásnou prírodou.Casto chodievam len tak na prechádzky dobiť sa pozitívnou energiou a užívam si to ticho

    OdpovedaťOdstrániť
  4. úžasné fotky, úplne tam v tomto outfite zapadáš ;)
    čo sa týka mňa a prírody, momentálne na čerstvom vzduchu netrávim tak veľa času, ako by som si priala... musím teda trochu zaloviť v pamäti, lebo ako menšia som na prázdninách u starkých trávila veľa času vonku :) často sme napríklad chodili na hríby a pamätám si, že v hustých lesoch bolo tak príjemne chladno a ticho a hlavne krásne, že som mala taký čudný pocit, akoby betónový svet vlastne ani neexistoval :) riešila som teraz veľa vecí do školy, ale veľmi rada by som sa konečne šla niekam vyvetrať ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :)
      úplne súhlasím! :)
      Teraz už keď nie sme deti nemáme toľko času na takéto relaxovanie, čo?! :D Ale vždy padne vhod a navyše nám je táto krása poskytnutá úplne zadarminko :)

      Odstrániť
  5. Keďže bývam na dedine tak chodím sa prechádzať po lúkach alebo lesoch. Ale často chodíme s rodičmi aj niekde do Tatier alebo iných národných parkov. Nedávno (1týždeň do zadu) sme boli v Tatrách (Štrbské a Popradské pleso) a bolo to tam nádherné. SLOVESNKO JE NAOZAJ KRÁSNE.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neostáva mi nič iné ako len súhlasiť! :)
      Slovensko je krásne! :)

      Odstrániť
  6. Byvam v Bratislave ale aj napriek tomu travim cas v prirode. S priatelom chodime casto na Zeleznu studnicku zabehat si alebo sa poprechadzat. Ked je v meste strasny hic tam je skvely chladok. Ked prejdeme az daleko za lesopark zistime ze aj v BA sa moze clovek citit ako na dedine. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď budem najbližšie v Bratislave určite sa tam stavím! :)

      Odstrániť
  7. Nohavice sú skvelé! Do prírody väčšinou takto na jar nechodievam často, lebo som alergik a nie je to žiadna sranda :D Drahý ma väčšinou vytiahne aspoň na bicykel tak to ešte zvládam. Ale napríklad včera som bola zberať bazu na sirup, tak to bol taký malý neplánovaný výlet do prírody :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To si môžme podať ruky, tiež som alergik ale ignorant čiže ma v prírode možno stretnúť kýchajúc a s červenými očami :D

      Odstrániť
  8. Detstvo som prežila na Horehroní a je to pre mňa miesto s najdokonalejšou atmosférou aká len môže na svete existovať. Kto nezažil, nepochopí, od čoho sa tak veľmi líši od hocakého miesta na Slovensku s peknou prírodou. Horu som mala hneď za domom, a každý večer pri pohľade z okna som cítila jej pulzovanie a život v nej. Zo všetkého najviac milujem súmraky, hlavne tie letné, keď sa v podvečer vraciam tou mojou horskou lúkou pod tyrkysovou oblohou obklopená vôňou letnej noci a cvrlikaním cvrčkov... Po tej lúke som bežiavala dolu ako štvorročná, na tej lúke som sa váľala v tráve s mojou prvou láskou ako sedemnásťročná, a snáď ešte aj po smrti budú moje atómy poletovať tam niekde nad ňou v smrečinách :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. "Najkrajšie stromy sú na Horehroní.." ako sa spieva v piesonke a predsa som tam ešte nebola. Krásne si to napísala až by som sa tam rada hneď teleportovala! :D :)

      Odstrániť
  9. Chodievam na prechádzky so psom a najkrajšie sú, keď je po daždi a ja si obujem gumáky a nestretnem ani človeka a nahlas si spievam =D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hahaa :D tak toto je aké milé! :D Snáď ťa tak raz stretnem! :D :)

      Odstrániť