Nameday Outfit


Meno, ktoré symbolizuje krehkosť, šarm a rúškom tajomstva zahalenú osobnosť dnes oslavuje svoj sviatok. Zhodou mnohých okolností som sa niekedy pred cca dvomi desaťročiami stala nositeľkou mena Laura. Dnes sa ale opäť mením na Lau Ren aby som Vám, milí moji blogloveri, mohla predstaviť môj dnešný meninkový look :) A keďže skôr ako prijímanie darčekov mi robí radosť ich dávanie, dnešnú súťaž o masívny náhrdelnik môžete vyhrať odpoveďou na otázku: Kedy ste dostali najkrajší darček a od koho? Teším sa na Vaše komentáre.



Bolo to včera, v nedeľu podvečer, keď sa obloha po nádhernom víkende náhle zatiahla. Ostávalo mi asi 5 minút pred búrkou a tak som pre Vás nafotila jeden z hlavných kúskov oblečenia pre leto 2017 a tým myslím overal. Overal už nie je označením pre teplákovú kombinézu v ktorej z Vás bude kričať syndróm vyhorenia. Overaly budú toto leto výhradne sexy. Noste ich tak k teniskám ako aj k lodičkám.



Overal bude stávka na istotu pre dievčatá, ktoré si nevedia alebo skôr nechcú dávať pozor na vietor pod sukničkou. S overalom je riziko nechceného odhalenia Vašich hello kitty nohavičiek nulové :D Takže víťaza pre tohtoročné leto si vyberiete na základe pohodlia a detailov. Strihy a dizajny šiat a overalov pre sezónu leto 2017 určite nesklamú. A pamätajte, k jednofarebným či k menej výrazným kúskom oblečenia nezabudnite zabiť výrazné doplnky.



Ja som si za nositeľa posolstva môjho outfitu nezvolila boty ani kabelku. Nosným prvkom outfitu je môj nový účes a hŕba šperkov. Ale ani crossbody kabelka s lodičkovým tvarom sťa majkl kors neostane v takomto outfite nepovšimnutá. No nič to. Snáď som opäť zaujala a inšpirovala. Teším sa až Vám budem môcť opäť zdeliť ďalší môj fashion look. Zatiaľ si však idem naliať z toto jahodového mojita na ktoré ma namotala Tinka, víťazka minulej súťaže :) Gratulujem. (napíš svoj e-mail do komentára :)




Súťažná otázka na tento týždeň znie: Kedy ste dostali najkrajší darček a od koho?
  • Hráte o masívny náhrdelník z dnešného článku
  • Vyhodnotenia sa dočkáte najneskôr o týždeň
  • Výhru Vám pošlem osobne v rámci celej SR a ČR
Teším sa na Vaše originálne komentáre.

Vaša oslávenkyňa


Lau Ren


Share this:

, , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

18 komentárov:

  1. Najkrajšie darčeky sú vlastnoručné práce od blízkych. Napríklad výšivka na vankúši od partnera :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je náročné rozhodnúť sa, ktorý bol najkrajší, no zrejme malé lístky od priateľa, kde mi písal, čo má na mne rád =)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Najkrajší darček? No predsa že mi mamina dala život :) a celkovo moja rodina je pre mňa tým najkrajším darom, to špeciálne puto ktoré nás spája je to najkrajšie čo môžem v živote mať :) ��

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krásne si to napísala! A je super, že sú ľudia ktorí si takéto "veci" cenia a uvedomujú :)

      Odstrániť
  4. Nejkrásnější dárek, asi když jsem byla menší a dostala jsem svého prvního pejska Barušku :) miluji zvířata, zejména psy, to nic nepřekoná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To mi pripomenulo Vianoce asi cca 5 rokov dozadu :) Moja sesrička tiež dostala psíka :)

      Odstrániť
  5. Môžem povedať, že ako jedináčik som vždy dostala všetko po čom som túžila. Vždy som mala tie najnovšie, najlepšie atď. Samozrejme vždy som si to vážila, ale nemôžem povedať, že to to boli najkrajšie darčeky napriek tomu, že boli od rodičov.

    Asi pred rokom a pol mi diagnostikovali dosť vážnu chorobu z ktorej sme všetci boli veľmi mimo. Nasledovalo jedno vyšetrenie za druhým liečba a stále rovnaké výsledky. Minulý mesiac som bola na ďalšej kontrole, kde mi pani doktorka oznámila, že moje výsledky sú oveľa oveľa lepšie. To bol najkrajší darček od pani doktorky. Po roku a pol sa konečne niečo zmenilo a to bol najkrajší darček a nie len pre mňa, ale aj pre maminu a tatina. <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma mrzí :( ale zároveň veľmi teší, že sa Ti polepšilo :) a prajem Ti aby sa to už len zlepšovalo! ♥

      Odstrániť
  6. Najkrajší dar, aký som kedy dostala je moja úžasná dcéra Simonka. Myslím si, že tento darček už nikdy žiadny neprekoná( teda až na druhé takéto šťastie) :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééj ♥ :)
      Prajem, aby ešte takéto šťastíčko pribudlo :)

      Odstrániť
  7. Ja osobne som velmi urozpravany clovek. V hlave mam asi miliardu myslienok a niekedy mam pocit, ze ich vsetky musim dostat von - v tom pripade ma osoba, ktora sa pri mne nachadza smolu. So sestrou sa casto bavime o kozmetike, o novych trendoch, hovorim jej co by som chcela, na co si chcem nasetrit. A ona vzdy ked mam nejaky sviatok sa dokonale trafi. Podostavala som takto mraky kozmetiky, oblecenia, ... Ja uz ani nedufam, ze ked o tych veciach basnim, tak ma ktosi aj pocuva. Ale ona jedina si vzdy zapamata, ze kedysi davno som jej to spominala...Ale samozrejme su to vsetko pominutelne veci. Kazdy kto tu spomina zivot ma pravdu, je to najkrajsi dar aky kto moze dostat (alebo dat)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vlastnosť Tvojej sestry by som teda hneď brala! Nieže by som nepočúvala, keď mi niekto hovorí čo si praje, ale ako náhle príde na lámanie chleba ( a teda sviatok) je v mojej hlave len tma :D

      Odstrániť