Must Have from Budapest


Ako som spomínala, pešť je mesto, ktoré na seba upozorňuje tak zábavou, nočným životom a kvalitnými službami, ako aj dojmom akoby sa tam zastavil čas pred polstoročím. Absentuje angličtina, možnosť nakupovať inde než v háemku a tým samozrejme trpí aj kultúra v obliekaní. Ale dnes Vám chcem predstaviť outfit, ktorý akoby pochádzal z tohto veľkomesta a mal by byť na obálke každého tourist guide. Prvý krát sa mi stalo, že na jednom mieste bolo podobne oblečených toľko ľudí, že na mňa nedokázal zaostriť fotoaparát :D Preto Vám dnes ukážem MUST HAVE (kúsky, ktoré proste musíš mať) pre sezónu leto 2017. Vy si už zatiaľ chystajte odpoveď na ďalšiu súťažnú otázku: Aké je vaše osobné must have na tohtoročné leto? Hráte o choker z dnešného článku.



Pred pár rokmi boli crop-topíky, pred rokom nášivky a pred pár mesiacmi fishnet silonky akoby známkou módneho vedomia. Všetky sme sa v tom na sociálnych sieťach pretŕčali dovtedy, až sa z toho nezávislým pozorovateľom (naším fanúšikom, čitateľom, followerom a likerom) urobilo zle :D 
Ešteže sú módni dizajnéri natoľko snaživí, že pre nás otravné blogérky a instagramerky opäť pripravili niečo nové a my môžme fungovať naďalej :D
Ďalšími podobne frekventovanými trendy kúskami tento rok budú rifľové šaty a plážové kabelky.



Sú ľahké, priestranné no hlavne sú bio, eko, vegan, raw :D Budete ich buď milovať alebo nenávidieť. Budú Vám pripomínať košíčky, ktoré Vám mamina súkala každé ráno do rúk aby ste nakúpili rožky na desiatu. Ale v prvom rade budú toto leto Vašimi vernými spoločníkmi na dovolenkách či prechádzkach mestom. Pletené kabelky z prírodných materiálov je prvým must have, ktoré zrejme vo Vašej zbierke chýba.




Tie najlepšie sú ľahké a padavé - z materiálu ako je tencel, tou menej šťastnou voľbou sú krčivé, hrubé, bavlnené. No hlavné je, že tie šaty sú rifľové respektíve aspoň pôsobia tým dojmom. Takmer všetky čo mám alebo čo som videla si zakladajú na pohodlí, modrej farbe a odhalených ramenách. A Vy ich môžete ešte vylepšiť hrubým buckle western či úplne tenkým minimalistickým opaskom. Choker a lace-up topánky všetkých možných druhov určite nebudú okúkané ani tento rok, tak s elánom do nich ;)


Mimochodom, najkrajšie vystihla vzťah človeka k prírode Natália Kupčoková, ktorej posielam kabelku so sloníkom - Gratulujem ( do komentu napíš e-mail :) Vám ostatným nesmierne ďakujem a teším sa na Vaše ďalšie komentáre aj pod týmto článkom.



Súťažná otázka na tento týždeň znie: Aké je vaše osobné must have na tohtoročné leto?
  • Hráte o choker (náhrdelník) z dnešného článku
  • Výsledok sa dozviete najneskôr o týždeň
  • Výhru Vám pošlem osobne v rámci celej SR a ČR


Vaša Maďarónka ;)


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

12 komentárov:

  1. Pre mňa sú absolútnym must have čierne rifle s dierami na kolenách. Ale vonku je čoraz neznesiteľnejšie teplom, tak sa budem musieť poobzerať po niečom podobnom ako máš ty :) S.T.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čierne rifle sú aj moje osobné must have, ale skôr klasické slimkové s vysokým pásom... Už dlhšie sa pozerám po takých s dierami na kolnách, ale väčšinou mi nesadnú na kolená :D čiže to vidím na DIY :D

      Odstrániť
  2. Diky! ^^ môj mail nataliakupcokova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež som už postrehla, že toto leto všetci chodia v riflových šatách. A o plážových kabelkách ani nehovorim. Tiež mám jedny riflove v šatniku a patria medzi moje oblubené. Tieto tvoje su fakt krásne, páčia sa mi tie odhalené ramená, aj ked ja osobne nerada nosim niečo s odhalenými ramenami.
    Čo je moje must have toto leto?? Čokolvek v čom sa cítim dobre, napr. aj tie moje spominane riflove šaty.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      Ja osobne hneď prvé šaty (cca pred dvoma rokmi) ktoré som videla s odhalenými ramenami som musela hned mať :D

      Odstrániť
  4. Můj must have je celý boho styl, který je teď v modě.. naprosto ho miluji a jsem štastná, že se v něm můžu letos "vyřádit" ;) i když zrovna dneska jsem přemyšlela, jak je vtipne, že najednou mají všichni halenky s odhalenými rameny, protože to prostě frčí :D
    No a druhý must have letošního léta jsou overaly :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja nejako týmto off the shoulders šatám a topom neviem prísť na chuť :/ ale ty v nich vyzeráš úžasne, ozaj sa ti hodia a hlavne v kombinácii s gladiátorkami :)

    môj must-have na toto leto budú asi obyčajné biele high waisted šortky :) nechápem, prečo som sa k nim dostala až tento rok, lebo sú dokonalým kúskom ku všetkým možným farbám aj vzorom... navyše pekne kontrastujú s opálenou pokožkou ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem!♥
      Tých mám kopec, ale nechápem prečo ešte nemám biele! :D
      Určite si v najbližšej dobe nejaké zadovážim :)

      Odstrániť
  6. You look so beautiful.. in blue skirt
    Regards
    Shopafford.com

    OdpovedaťOdstrániť