Let's Wow

...alebo čo sa stane ak si pôjdete kúpiť do supermarketu mlieko a domov sa vrátite vymódená od Heidi Klum ;)


Leto sa končí, výpredaje pokračujú a my, ženy, máme preplnené šatníky kúskami, ktoré nás zlákali na super, ultra, mega, SALE, výpredajovú cenu a ktoré si už túto sezónu sotva oblečieme. Príčina je prostá. Rovnakou nálepkou na výklade sa necháme zlákať na nové trendy z kolekcie jeseň/zima 2017, ktorých bude aj tento rok neúrekom. A o tom, že budú mať čo ponúknuť sa presvedčíte aj v tomto článku. #LetsWow , lebo túto jeseň sa oblečieme do novej kolekcie Esmara by Heidi Klum :)



Predstavujem Vám kolekciu, do ktorej sa oblečiete aj keď ste mamička ovešaná dvomi deťmi, nervy v kýbli, pred sebou tlačíte nákupný vozík a jediné čo Vás v živote čaká ja varenie večere a pri vareške si zaspomínať na nákupné mánie v butikoch aj s kamarátkami, na ktoré ste nedali dopustiť :D Pozriete do šatníka a poviete si, chcelo by to zmenu no nie a nie si nájsť čas na nákupy. Preto nám supermarket nielen s potravinami, Lidl, už čoskoro prinesie možnosť vymódiť sa jesennou kolekciou oblečenia aj pri nákupe potravín ;)



Dnes som si pre Vás prichystala šaty moden kroj v obliki črke z voluminoznimi rokavi :D Pardon, to bol popis z krabičky v slovinčine :D proste v módnej línii tvaru A s objemnými rukávmi. Tento kúsok Vás celé zaodie do kráľovskej modrej, a preto pri ich nosení už netreba dávať šancu iným sýtym farbám. Ľahko ich skombinujete napríklad s čiernou koženou bundičkou alebo blejzrom. Pamätajte, že aj keď kúsky, ktoré máme doma nedávajú šancu na prehnané kombinácie s inými kusmi oblečenia, ešte stále je tu náš dômyselný „ženský“ zmysel pre detail. Preto sa aj pri týchto šatách vyšantíte výberom doplnkov.



A kde sa najlepšie prejaví majstrovstvo zlaďovania? No predsa pri topánkach a kabelke ;) Moje dnešné poltopánky z jesennej kolekcie CCC som si svojpomocne zvýraznila výmenou čiernych šnúrok za biele. U tohto modelu s dvomi radmi dierok je to naozaj jednoduché, preto vrelo odporúčam. Ani v jeseni však nezabúdajte na crossbody kabelky, hoci sú v tomto ročnom období na ústupe a rady ich vymieňame za niečo väčšie, kam sa zmestí naša železná rezerva na chladné večery – sveter :D


Po výšivkách, strapcoch či kovových vybíjancoch sú na vzostupe aj výraznejšie ozdôbky. Napríklad akou je moja dnešná včielka s perlami ku ktorej som dokombinovala aj strapcové náušnice. A presne o takéto isté náušnice si zahráme tento týždeň. Stačí ak mi do komentárov odpoviete na otázku: Nakúpili ste si niekedy (a ak áno, aký kúsok) oblečenie v supermarkete s potravinami? Teším sa na Vaše odpovede a zároveň gratulujem Petronele Čebrovej, ktorá vyhráva náušnice z predošlého článku (napíš e-mail do komentu:)



Súťažná otázka pre tento týždeň znie: Nakúpili ste si niekedy (a ak áno, aký kúsok) oblečenie v supermarkete s potravinami?
  • Hráte o náušnice z dnešného článku
  • Vyhodnotenia sa dočkáte najneskôr o týždeň
  • Výhru Vám pošlem osobne vrámci celej SR a ČR

Vaša Wow


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

28 komentárov:

  1. Ahoj. Ja radšej nakupujem v butikoch. Majú tam z každej veci len pár kusov a tak je to vlastne aj originálnejšie. Ale nakupujem aj v marketoch. Keď sa mi páči, kúpim :) Natália.M.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj LauRen :) môj email je petronela.cebrova@gmail.com ďakujem krásne za výhru ❤ a mimochodom veľmi ti pristane kráľovská modrá ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj.Ano uz som nakupovala oblecenie v supermarketoch.Topy,leginy,pyzamo bolo toho viac:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty boty jsou boží <3

    Ano, před týden jsem udělala v Lidlu kup století, když jsem sháněla nepromokavou bundu, kterou bych si mohla vzít do Norska. Sehnala jsem tam nepromokavy kabat, který je navíc dva v jednom i s mikinou.. a vyzkoušela jsem ho teď na fesťáku a ačkoli jsem měla všechno totálně mokré, tak vše, co jsem měla pod tím kabátem bylo suché.. říkám, naprosto kup století, snad to zvládne i to Norsko :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) ♥
      jeej tak to si uži Nórsko!♥ a kabátich nech slúži! :)

      Odstrániť
  5. Jéé to je dokonalý outfit! Ty jsi tak krásná, úplně záříš :) Tahle modrá ti hrozně sluší.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. šaty sú naozaj pekné a hlavne na úrovni, vyzerajú na tebe úžasne :) do súťaže sa nezapojím, ale musím povedať, že pár kúskov oblečenia z Lidla mám a nedám na ne dopustiť, lebo za tak nízku cenu sú naozaj kvalitné :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ♥:)
      Súhlasím :) Toto je moja prvá vec z Lidla a kvalita ma vážne prekvapila :)

      Odstrániť
  7. Outfit je krásný, botky se mi líbí moc. Zatím jsem si žádné oblečení v supermarketu s potravinami nekoupila. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Milá Laury,
    na vaši stránku jsem narazila dnes zcela náhodne a musím říct, že jste hodně inspirativní mladá holka a určite vás doporučím své nevěste, která je Slovenka, takže bude ráda že vás může číst v rodném jazyku. Já jsem ale za tu slovenštinu taky ráda a s vašimi fotografiemi v modrých šatech jsem si zaspomínala na léto u prababičky u Prešova, kde jsem v podobně modrých šatech provokovala slovenské chlapce :D To už je ale hodně let... no ale zpátky k vaší otázce, protože pro tu moji slovenskou nevěstu bych ráda vyhrála ty krásne náušnice :)
    Co se týče mně a nákupů oblečení, posledné roky nakupuju hodně často v spomenutém Lidlu nebo taky v Tescu. Oblečení tam jde kvalitou hodně nahoru, drží krok se současnými trendy a hlavně je cenově přístupné široké škále zákazníků. Mého manžela nedonutím k návšteve butiků jak je rok dlouhý. Ani kvůli nákupu jeho oblečení a ani toho méku. Když ho ale zavolám na nákup do spomenutých řetězců, jede moc rád, protože je vášnivý kuchař a potraviny nakupuje s oblibou. No a zatímco on se prohrbabuje mezi paprikama a vyberá tu nejlepší, já brouzdám v oddělení s oblečením. A sem-tam se mi podaří ho spomezi té zeleniny přitáhnout, poslat do kabinky ať si zkusí ty dvě trička nebo na sebe natáhne košili, případne ještě odobrí nejaký ten kousek do šatníku mně. Takže díky Bohu za oblečení v supermarketu, v jiném případě by můj manžel chodil ve stejném outfitu klidně celej rok.
    Martina

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! ♥ :)
      Haha, to ma teší, že som vyvolala tak milé spomienky :)
      My ženy si vždy nájdeme spôsob ako sa vybúriť a stať sa nachvíľku nákupnou maniačkou :D

      Odstrániť
  9. ooo samozrejme ze ano 😀 v lidli velmi casto nakupujem, tie veci su pekne, za super cenu a aj primeranej kvality. uz som tam kupovala od podprsenky cez leginy a sportove oblecenie az po saty 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ty šaty jsou nádherné! Miluji tenhle odstín modré. Soutěže se nechci zúčastnit, náušnice mě moc neoslovily. Ale nákup oblečení v supermarketu je u mě docela častý. Hlavně když potřebuji něco nutně a rychle.
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja prvá vec v tejto modrej a myslím, že nie posledná... Tiež som si ju obľúbila ♥ :)

      Odstrániť
  11. Ahoj LauRen, zbožňujem tvoj cit pre módu..vieš na sebe predať aj to, po čom sa mnohí neodvážia siahnúť.
    Móda z obchodov s potravinami? Neviem ako ostatné baby, ale ja okrem Lídla rada zachádzam aj do takého TESCA kde majú F&F. Je to občas nevyspitateľné lebo raz tam idem a odchádzam so sklonenou hlavou a inokedy keď idem vyslovene na študácky nákup nájdem tak nádherné kúsky že nemám problém si odtrhnúť od úst len aby som si mohla zobrať všetko čo mi padlo do oka ..teda aspoň postupne ... :D :D
    Jednoducho kto raz podľahne nakupovaniu vie nakúpiť všade :D

    https://lucyemms.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeej! Ďakujem krásne! ♥ :)
      Hahaa :D :D toto, toto! Súhlasím :D

      Odstrániť
  12. Ahoj LauRen, nedávno som objavila tvoj blog a veľmi ma oslovil! Si úžasná žena :)
    Samozrejme, nakupujem aj v supermarketoch, prečo nie? Keď je nejaký kúsok pekný, je úplne jedno akú značku má. Najčastejšie je to Tesco - F&F, ktoré tvorí polku môjho šatníka, sú to rifle, šortky, blúzky, svetre, topánky, kabelky, čiapky, kabáty, bundy, pyžamá, mikiny atď., jednoducho Tesco je moja srdcovka. Ďalej nakupujem v Lidl, predovšetkým športové oblečenie, ktoré má super kvalitu, potom pyžamá, šaty, legíny, dokonca minule som tam objavila úžasné sandále!

    Prajem Ti pekný deň :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej! :)
      Ďakujem! :) ♥
      Ja osobne vždy zájdem do F&F,keď potrebujem kúpiť niečo sestre (11 rokov, rastie to ako z vody :D ) Tam to vždy viem odhadnúť (na štítku je napísaný vek :D )

      Odstrániť
  13. Laury,
    už jste vyhodnotila tuhle soutěž?
    Děkuji!
    Martina A.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno :)
      V tomto článku 👉 http://www.laurinstyle.com/2017/08/lost-village.html?m=1
      Vyhrali ste vy, poprosím e-mail :)

      Odstrániť
  14. Vy ste zlatá, to jsem vůbec netušila, jen jsem byla zvědavá kdo vás nejvíc zaujmul a opravdu je to pro mně překvapení. Udělala jste mi dnešný deštivý den opravdu hezkým :) nebo spíše mojí nevěstě. Obě moc děkujeme a přejeme hodně úspěchů a štěstí do života! A e-mail - clavicula124@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť