Colours Factory



Už je to zopár týždňov od nášho spoločného stretnutia na Pohoda Festivale a do dnešného dňa sa pri stretnutí so starými známymi nerozpráva o ničom inom, než o nezabudnuteľných zážitkoch, ktoré nám do batôžka naložili organizátori na cestu domov. Akokoľvek sme to nechceli, tá cesta domov z najpohodovejšieho festivalu aký máte šancu v Európe zažiť, musela prísť. A ja som sa ocitla doma a v práci a nuda sa mi v sekunde dostala pod kožu. Asi chápete, že som jej to musela zaraziť a rozhodiť festivalové siete po celom internete. Jedno kedy, je mi jedno kde a ja som narazila na Jackpot. Nakopla som karavan a vyrazila na Coulours Of Ostrava 2019 :)






Ďalší originálny festival na ktorý som sa vrátila po šiestich rokoch. Porovnávanie s Pohodou alebo Grape festivalom je zbytočné. Nedá sa to, lebo každý z týchto festivalov má svoje špecifiká, dýcha v inom rytme a Vaše srdcia si získava inými spôsobmi. Colours Of Ostrava je mestský festival s možnosťou kempovania mimo areálu. Samotný areál je zasadený do bývalých železiarni a baní, je zapísaný do Európskeho Kultúrneho Dedičstva a celý komplex sa volá Dolní oblast Vítkovice. Unikátna industriálna architektúra, na ktorej sa organizátori vedia vyhrať s nasvietením aj umiestnením merch obchodíkov či kaviarničiek. Viac ako 20 pódií s nepredstaviteľnou rozmanitosťou hudobných interpretov ale aj iného programu Vás vtiahnu do Ostravy aj budúci rok.





Užila som si ďalšie, tentoraz štyri dni (festival totiž trvá od stredy do nedele) plné hudby. V outfite, ktorý by bez bohovskej rifľovej bundičky s aplikáciami a obšívaním od @bohovskebundy (sledujte na Instagrame ich krásne výtvory) bol len šórtkami s oranžovýmiplavkami :D Vážne. Dnešný festivalový outfit mi tvoria plavky, ktoré som si zadovážila v butiku v Barcelone. No samy uvážte – celkom dobrý kúsok do mesta, že? Svetlomodré kraťasky so slameným opaskom a klobúkom rovnakej farby sú dôležitými doplnkami pre celkové doladenie outfitu s tak výraznými kúskami akými sú jednodielne plavky a Bohovská Bunda ;)







A line-up? No je samozrejme vidieť, že Colours si zakladá na poriadnom rozpočte. Toľko hviezd, ktoré na Vás môžu vyletieť z rádia (zväčša komerčnejšieho rázu) som na jednom mieste ešte nevidela. Už by ste si aj trošku mohli myslieť, že ste na festivale rádia Frekvence 1 alebo Európa 2 ale v tom sa v Sobotu, na samotný záver festivalu na pódium postavia The Cure. A Roberta Smitha sme ešte nikdy nevideli takého veselého. Vidno, že aj pop-rokové legendy prichádzajú na chuť kvalitným festivalom a patrične si to užívajú. Robert tancoval, usmieval sa a spolupracoval s publikom. Na niečo tak nevídané sme zvyknutí z Pohody, no po tomto ročníku som si ja osobne zvykla aj na Colours – teraz si Colours bude musieť zvyknúť na mňa :D




Vaša Farebná

Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , ,

CONVERSATION

1 komentárov: