Morning Street


Dobré ránko! :) Ale veď ja viem, že v čase keď pridávam svoje články je už večer ale aj tak. Veď ráno je vždy tak nádejné. To práve ráno sa postavíme pred nový deň plní očakávaní, práve ráno sú najdôležitejšie naše rituály keď nás do nových výkonov štartuje vôňa kávy či čaju. A taký je aj môj dnešný post. Zasadený do uličky, ktorá ešte len čaká na to ako si jej verní dopijú kávu a skrz ňu nasmerujú svoje prvé kroky do práce.



Odpusťte mi môj poetický úvod, ale dnes mám naozaj deň blbec :D Každé písmenko, ktoré čítate som trafila asi na tretí pokus a foťák mi na zem spadol v počte hraničiacim s s jeho funkčnosťou :D Ale je večer, 8. februára a ja sa idem, na koncert kapely Zrní v prešovskej Christianii, tešiť na nové ráno. Okrem toho sa dnes, chvíľu pred polnocou, dedinka Kysak dočká vzácnej návštevy. Z vlaku vystúpi môj kamarát a dvorný kameraman @ts_novak – tak čo, dáme nejaké nové videjko?



Ani dnes som však nezabudla nafotiť nové trendy, ktoré sú horúcimi novinkami na tohtoročnú jar. Keďže sme počas zliav v shopping parkoch vykúpili aj kraťasky, ktoré im ostali z leta :D svetové sieťovky s oblečením boli nútené začať naskladňovať nové kolekcie. Hoci sa zatiaľ len zahrievajú a výklady nás sotva hypnotizujú dokonale zladenými outfitmi, už dnes máme predstavu o smere, akým sa bude uberať Jar/Leto 2018.




Už je to zopár rokov počas ktorých sa, my nepoučiteľné, zásobujeme stále novou a novou koženkou či riflovkou. A nepoteším Vás, tento rok tomu nebude inak. Aj počas jari, kedy je raz 15 a na druhý deň 2 stupne Celzia si naše ľadvinky vytrpia krátke bundičky do pásu. Tento krát budú samozrejme vyšívané a obsypané perličkami alebo, ako mám ja, volánikové pripomínajúce tú slávnu koženú bundu Michaela Jacksona v klipe k piesni Thriller.




Ďalší comeback po Vianočných prázdninách zažijú sukne. Ako najčastejší doplnok k najrôznejším silonkám :D v ktorých chceme odhaliť svoje nohy po celozimnej abstinencii čo najskôr. Taktiež budú plné aplikácii, vyšívaných aj kovových v strihoch volánikových (Áčkových) ale hlavne v tých puzdrových. Potom Vám už bude chýbať len tenký svetrík alebo pulóvrik, na rameno ruksačik a hor sa! Do nového rána ;)


Vaša, na ráno čakajúca


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

4 komentárov:

  1. outfit je pecka, fotky skvelé :) musím ti pochváliť aj vlasy, takéto vlny sa ti neskutočne veľmi hodia :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. i like your look! so pretty!
    treaclemoon - warm cookie dough

    OdpovedaťOdstrániť