Najlepšie seriály

NAJLEPŠIE SERIÁLY

PODĽA LAU ❤️
ČASŤ II.


Ahojte kámoši! Stretávame sa u mňa už pri druhom článku, kde vám predstavím najlepšie seriály v mojom imaginárnom rebríčku 😄 
Od posledného článku  som si opäť pozrela všetky série Stranger things a zväčšila zbierku merchu o tričká a mikiny z tohto (pre mňa) hrozivého, avšak kultového seriálu. To všetko môžte vidieť na mojom instagrame @lauismyname kde sa vám denno-denne ozývam aj s tipmi na seriály. Tak poďme na to 


FARGO

Fanúšici bizarného, komediálno-dramatického seriálu sa môžu tešiť už štvrej sérii. A veruže je sa na čo tešiť! V mojom imaginárnom rebríčku seriálov vedie na prvej priečke a štvrtá séria to jednoznmačne podčiarkla! Najnovšia séria sa odohráva v roku 1950 v Kansas City a príbeh sleduje dva zločinecké syndikáty, ktoré sa snažia vychádzať medzi sebou. Aktuálne vychádza každú nedeľu nová epizoda a po vzhliadnutí celej štvorky sa opäť pustím na fargo od prvej série. Každá séria má svoj  jedinečný príbeh a pre to je jedno ktorou sériou začnete, avšak odporúčam ísť samozrejme od jednotky. 


BLACK MIRROR

Dlho som uvažovala, ako som mohla zabudnúť na tento z časti sci-fi seriál poukazujúci kam nás táto doba technológii može až dostať. V niektorých častiach si poviete, že je to už príliš a niektoré sa prelínajú s dnešným svetom. Kazdá epizóda má svoj jedinečný príbeh a teda časti na seba nenadväzujú. Čo vás môže odradiť (tak ako väčšinu sledujúcich) je hneď 1E1S. To však nechávam už na vašom posudení a viac vam o "Čiernych zrkadlách" neprezradím.


YEARS AND YEARS

Jemnejšie sci-fi, ako Black Mirror je  seriál Years and years prepojený s realitou dnešnych dní. Poďme sa spoločne presunúť do Británie k rodine žijúcej v Mancheasteri v rokoch 2019-2034. Členovia tejto rodiny sa vyrovnávajú so spoločenskými a politicnými zmenami ako je finančná kríza, brexit, imigrácia, LGBT, čipovanie ľudí a mnoho ďalsieho.


The End of the F***ing World


Na "odľahčenie" si dáme seriál sledujúci život 17 ročného Jamesa, ktorý si o sebe myslí, že je psychopat a dievča, rebelku, hľadajúcu nádej v Jamesovi na útek z domova. Pokiaľ nie ste milovníci dlhosiahlých seriálov, tak tieto 3O minútové epizody zhltnete za jeden večer. Aktuálne sa môžeme tešiť už druhej série.






I Am Not Okay With This


Pokiaľ ste fanúšici seriálov ako je "The End of the F***ing World", tak sa Vám určite bude páčiť aj tento fantasy, zatiaľ, miniseriál. Seriál o úzkostlivej Syd, ktorá sa snaží vyrovnať so smrťou otca, rieši nástrahy strednej školy a zamilovanie sa. Navyše sa snaží udržať na úzde svoju super schopnosť. Podarí sa jej to? 


VINYL


Vinyl je seriál na ktorom sa podieľal napríklad Martin Scorsese, či Mick Jagger. Ako už samotná rocková hviezda Mick Jager prezrádza, pôjde samozrejme o hudbu. Preto si pri tomto seriály prídu na svoje aj milovníci hudby. Dej sa odohráva v New Yorku, kde hlavná postava Richie Finestra pracuje v hudobnom priemysle a vlastní hudobné vidavateľstvo American Century. 


Dúfam, že sa vám dnešný diel páčil. Možte mi do komentára napísať čo ste už videli a aký žáner by vás zaujímal ☺️

Lau

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 komentárov:

Zverejnenie komentára