Najlepšie seriály

NAJLEPŠIE SERIALY

PODĽA LAU ❤️
 časť I.


Ahojte, po dlhej dobe sa opäť stretávame na mojom blogu. Zahltená prácou som pomaly zabudla, kde sa dáva už len taká maličkosť, ako je nadpis v mojom novom článku.😳 Avšak tieto dni má väčšina z nás voľného času na rozdávanie a tak som sa rozhodla pripraviť vám článok so seriálmi, ktoré ma oslovili. Tak poďme na to.

FARGO (2014)

Fargo je americký komediálno-dramatický seriál, ktorý je z môjho pohľadu zlučeniná totálnych situačných bizarnosti. Príbeh ma vtiahol do deja tak, že som seriál zhĺtla za pár dní. Verím, že vtiahne aj vás a čoskoro sa budete môcť tešiť na ďalšiu sériu, ktorá by mala výjsť už tento rok.


MLADÝ PÁPEŽ

The Young Pope je ďalším skvostom od geniálneho režiséra Paola Sorrentina. Ako už poznáme tohto talianského režiséra, kladie veľký dôraz na dokonalosť záberu. Preto sa poriadne nadýchnite a bez žmurknutia hltajte tuto Veľkú Nádheru.



NOVÝ PÁPEŽ

Keď už ste si pozreli Mladého Pápeža, musím vás upozorniť na to, že to bol len slabý odvar ďalšej série pod názvom Nový Pápež. Sorrentino nás nenechal v štychu a pripravil si pre nás ďalšie epizody, ktoré povýšil o niekoľko levelov vyššie. Jude Low bol nahradený charizmatickým Johnom Malkovichom, avšak nie úplne. Viac vám však neprezradím. Pre pochopenie nezabudnite vzhliadnúť najprv prvú sériu (Mladý Pápež)


KIDDING

Seriál označený ako komediálna dráma v hlavnej role s Jim-om Carrey-m, ktorý tentokrát nebude až tak komediálny, ako sme u Jimiho zvyknutí. Jim hrá v tomto seriály Jeffa, ktorého alter ego je Mr. Pickles, ikona detského seriálu. Hviezda seriálu je láskavá, dobrým poslucháčom, či "rozdávačom rozumu". Milujú ho deti, avšak aj dospelí, ktorí na ňom vyrastali. Jeffov život vsúkromi už žiaľ tak dokonalý nie je.



The Act

Šokujúce, dojemné a podľa skutočnej udalosti. Tento príbeh vás zaručene nenechá chladnými!
Intímny pohľad na chorobu, ktorá neubližuje chorému, ale systematicky ničí život jeho najbližšej osobe.


Stranger Things

Totálna kultovka. Keďže ma celý povyk okolo Mimozemšťana E.T. generačne obišiel, vynahrádzam si to skupinou deciek, ktorá rieši zdanlivo banálne problemy. Ale sú naozaj banálne? Príšery zo sveta, o ktorého "existencii" sa dozviete z príbehu deciek žijúcich v americkom mestečku Hawkins, vás presvedčia, že nie. Seriál je označený ako horor, avšak prekonala som sa 💪😅 a tak sa teším už na štvrtú sériu, ktorá mala výjsť tento rok, ale pre corona virus je premiera odložená na ten ďalší.



Tak prvý diel "NAJLEPŠIE SERIÁLY" je za nami. Dúfam, že sa vám seriály budú páčiť, pretože to je len začiatok 😄
 Vidíme sa pri ďalšich dieloch, alebo na instagrame @lauismyname

Zatiaľ vaša Lau💕






Share this:

, , , , , ,

CONVERSATION

2 komentárov:

  1. Hrozne ma zaujal Kidding. A The Act je pecka, to som si kukla asi za deň alebo za dva. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty jo, to zní všechno hodně dobře. Líbí se mi, že to nejsou ty klasické seriály, které teď jedou všichni, polovinu z nich ani vůbec neznám =D
    Určitě dám šanci tomu prvnímu, moc mě zaujal.
    Já teď ujíždím na La Casa de Papel, protože se snažím zlepšit si španělštinu, ale i ten příběh je hrozně zajímavý =)

    OdpovedaťOdstrániť