Victorian Pedestrian


V obchodoch je čoraz častejšie vídať oblečenie s prvkami, ktoré boli príznačné pre dávnejšie storočia. Každá druhá blúzka má žabó alebo aspoň jeho napodobeninu v podobe stužkovej brošne. A top bez frilled neck nariaseného golierika alebo rukávov, či viazacích bow tie stužiek zakomponovaných do výstrihu už takmer ani nezoženiete. A keďže som z toho maximálne nadšená lebo presne takýto módny smer milujem, v dnešnom blogu som na Vás vykúkla práve v takejto blúzke.




Podobné modely sú veľmi dobrou nahrážkou za boho šifónové šatičky, ktorých si počas zimného či jarného stredoeurópskeho počasia užijeme pramálo. A keďže nám v počasí tieto dni ide do tuhého, nezmrznite v šatôčkách, vytiahnite zo šatníka viktoriánsku romantiku, doplnte ju streetovými a nadčasovými handričkami a prezimujte štýlovo.



Dnešnú victorian blouse blúzku som doplnila koženkovými nohavicami v army zelenej a čiernymi semišovými botiCCCkami. Vršok mi tvorí kabátik alebo možno skôr blejzer z imitácie brúsenej kože, masívne náušnice z novej kolekcie bižutérie CRIBS jewelry a moja strapatá hlava, ktorá nech Vám nie je inšpiráciou :D



Podobný outfit si v pohodičke vyskladáte ak budete klásť dôraz na zemité farby a materiály charakteristické pre jarné a jesenné odievanie. Ale čo si to chcem nahovoriť, veď jarná móda už neexistuje. Hneď ako výjde sluníčko a vyženie ortuť teplomerov nad 10 stupňov sme nasáčkované v obľúbených šatách. Veď kto by sa chcel po „storočnej“ zime zdržiavať zemitými farbami a jarnými/jesennými materiálmi :)


Užívajte si obliekanie s...


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , ,

CONVERSATION

12 komentárov: