Rooftop Party


Dnes Vám milí moji blogloveri opäť píšem v letnom duchu. A heslom „s letom na večné časy a nikdy ináč“ :D sa už riadia aj tí, ktorí sú zodpovední za dopĺňanie nášho pitného režimu. Krčmy, bary, puby a reštiky vytiahli letné terasy, zásobili sa ľadom a limetkami a sú ready ponúknuť nám veľmi potrebné letné osvieženie. Či už preferujete osvieženie alko alebo nealko, neváhajte a podeľte sa o to v novej súťaži o choker. Napíšte mi do komentárov: Aký je Váš najobľúbenejší letný drink? A súťaž sa môže začať :)




Ja osobne sa každoročne teším na to, čo leto prinesie. Pre mňa to bolo vždy čarovné obdobie. Veď leto je zodpovedné za všetky letné lásky, najkrajšie zážitky z dovoleniek pri mori a kúpalísk i za legendárne letné pártys pod holým nebom.

 


Množstvo ľudí si vie leto užiť naozaj naplno. Celých 10 mesiacov makajú ako blázniví aby sa v Júli a Auguste nemuseli v práci ani len ukázať. Super spôsob ako obehnúť čo najviac letných festivalov a výletov. Pridáte sa?



A zatiaľ čo ste zimu a jar prežili plesaním v najrozmanitejších róbach, v lete si užijete skôr funkčnosť a pohodlie. Hor sa na koktailové šatičky, off shoulder blúzičky a nohavico-sukničky! :D Tie nohavico-sukničky spomínam kvôli mojím flare nohaviciam, ktoré Vám predstavujem v mojom dnešnom článku. Aby som ale nezabudla, ďakujem všetkým čo sa zúčastnili predošlej súťaže za nekonečnú inšpiráciu z ktorej ma najviac zaujalo Monaco od Viktórie Fábryovej. Gratulujem ;) (napíš e-mail do komentu:)




A keďže sme my ženy počas leta rozlietané ako nikdy, aj vysoké lodičky nás prestanú baviť a čoraz častejšie siahame po vsuvkách a žabkách alebo presnejšie po slip-on a flip-flop kúskoch. Takže ideálny outfit na Vašu najbližšiu cestu za ideálnym letom? To je predsa off shoulder top, flare nohavice, slip on tenisky a hlavne nezabudnite na choker, ktorý jednej z Vás pošlem ;)



Súťažná otázka na tento týždeň znie: Aký je Váš najobľúbenejší letný drink?
  • Hráte o vyšívaný choker z dnešného článku
  • Vyhodnotenia sa dočkáte najneskôr o týždeň
  • Výhru Vám pošlem osobne v rámci celej SR a ČR
Vaša parťáčka


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

26 komentárov:

  1. Najoblubenejsi letny drink? Jednoznacne mochito. Lebo chuti vyborne ci je alkoholicke alebo nealkoholicke :) Majka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mojito jednoznacne! Ale jahodové, keďže zbožňujem jahody a vlastne hocijaké ovocie :D Tinka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Pinkbali vyzera (a navyše aj znie :D) zaujímavo, určite vyskúšam! :)

      Odstrániť
  4. Pivo s citrónom :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. U mě je to jahodová limča a Mojito. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tohle léto jsem docela začala pít Aperol spritz, takže to je zatím můj nej drink :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Urcite kokteily z ovocia zo zahradky ;) Dnes som mala rozmixovane vinicky s mliekom. Uz sa tesim ked nam dozreju jahody :D Ked nie v zahradke nic vhodne tak nakupim banany a bananovy koktail je asi moj naj :) a zboznujem aj kokosovu stavu, ked otvaram kokosovy orech. Len skoda, ze je tam toho tak malo :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to máme podobné :D
      Banány sú úplne naj! :)

      Odstrániť
  8. Sex on the beach je osviezujuci, chutny,ale najlepsi s original grenadina sirupom,samozrejme moze byt aj virgin,ked si ich chce clovek dat viac :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte nikdy som ten drink nemala, veľa ľudí si ho nevie vynachváliť... Určite ho toto leto už konečne vyskúšam :)

      Odstrániť
  9. Moje najobľúbenejšie sú domáce limonády. Posledné roky ich ponúkajú takmer všetky kaviarne alebo bary a podľa chuti si takú môžem pripraviť aj doma. Napríklad pred pár dňami som v jednej kaviarni mala mangovo-mätovú limonádu a bola super. Určite na ňu ešte pôjdem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež si ich veľmi rada dávam! :)
      Najnovšie som mala kiwi a bola úplne úžasná! :)

      Odstrániť
  10. Beautiful photos! I love your outfit.

    lady-aria.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Klasika je Sex on the beach, ale v poslednom čase čím viac Aperol Spritz :)

    OdpovedaťOdstrániť