Bring Back The Summer


...alebo ako som ukončila sezónu festivalových outfitov a babie leto mi pripomenulo pár nepridaných článkov z leta ;)




Ahojte deťúrence. Vôbec nepochybujem o tom, že kto z Vás naozaj chcel, užil si leto naplno. To moje bolo unikátne hneď v niekoľkých bodoch. Tak napríklad som pobehala festivaly prvýkrát vo vlastnom karavane. Boli dokonca tri, takže pohľad na ruku s náramkami z Pohody, Colours a Grape festivalu bol príjemný. Ešte donedávna som ich naozaj nosila, ale začalo to vyzerať akoby som každý víkend prežúrovala v kluboch, tak museli ísť zo zápästia dole :D Taktiež som bola po milión rokoch pri mori. Posledný zážitok zo slanej vody v Bulharsku, vo veku kedy som ešte samú seba nevnímala, vystriedali Emiráty.



Konkrétne emirát Ras Al Khaimah, hneď vedľa ospevovaného Dubaja. Dubaj som ale vyradila z vyhľadávača dovoleniek, keďže som si chcela v súkromí oddýchnuť. Vo filtri nesmel chýbať All inclusive ako základ, bez ktorého by ste asi ťažko zvládli štyridsiatkové teploty, v kufri zabalené letné oblečko od Tally Weijl a sandálky či papučky od CCC shoes & bags a ani sme sa nenazdali, už sa s nami rozbiehal poschodový Boeing po dráhe viedenského letiska Schwechat.



Ako človek so zmyslom pre detail som nechcela stráviť týždeň natrieskaná ako sardinka v nejakej barabizni s tisíc izbami. Sen o cestovaní so štýlom Vám dokonale splní rezort The Cove Rotana vybudovaný výlučne z domčekov s bazénikom. Tento rezort je izolovaný od okolitého sveta a každý apartmánový dom má svoje súkromie, vlastnú kuchyňu a dve terasy. V dnešnom článku Vás ale nevezmem k moru. Vezmem Vás na prechádzku architektúrou rezortu na ceste do niektorého zo štyroch barov rezortu, či jednej z dvoch reštaurácii.



Žiadne plačúce deti, žiadne Ja! Natürlich, dokonca ani tón nejakého trápneho letného hitu z rozhlasu :D Len ja, romantické uličky rezortu v talianskom štýle a šumiace more. Čo som počula, tak isť pár kilometrov od Dubaja sa jednoznačne vyplatí. Takéto súkromie a kľud na dovolenke sa len ťažko predstavuje. A to si ešte predstavte ako Vás vezie Vaše súkromné golfové autíčko so šoférom na pláž či ako k Vám milý personál príde otvoriť vínko o polnoci priamo do domčeka :D


Nebojte, vezmem Vás aj k vode, ale nabudúce ;) Dokonca mám pre Vás aj bonus, ktorý prekročí hranice Spojených Arabských Emirátov. Tí, ktorí ma pravidelne sledujú na Instagrame pod menom @lauismyname už môžu niečo tušiť. Dnešný článok je totiž prvým zo série štyroch článkov z dovolenky. A kľudne môže byť inšpiráciou pre všetkých z Vás, ktorí ste leto nemali podľa svojich predstáv. Veď tá najväčšia sezóna pre návštevu emirátov sa ešte len začína. Je tam príjemných 35°C :-*


Vaša emirátka


Lau Ren


Share this:

, , , , , , , , , ,

CONVERSATION

1 komentárov:

  1. Z tých fotiek sála tá pravá letná atmoška. Chcem leto späääť!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť