Sunrise Music


Or How The Pohoda Festival 2018 Looks



A teraz už len aby ste všetci v zdraví došli domov :) Nabití dávkou hudby z hviezdnych vystúpení pod ešte hviezdnatejšou oblohou, s plnými bruškami od najlepších československých streedfoodov, s na prasknutie naplnenými srdciami láskou všetkých ľudí ktorých ste stretli a plní optimizmu, že keď to tu na našom spoločnom Slovensku nevzdáme, uvidíme sa opäť o rok na rovnakom mieste. Priatelia, prežili sme spolu nezabudnuteľný víkend na Festivale POHODA 2018! A bolo to výborné :)




Tento summer happening, ktorý sa každoročne už cez dve dekády uskutočňuje práve u nás sa dnes skončil a nás, všetkých zúčastnených teraz čaká šokantný návrat z utópie najčistejšieho a najmierumilovnejšieho mestečka na planéte rovno do reality každodenného sa snaženia zarobiť a ušetriť aspoň na vstupenku niekde v Bratislave :D Dnes mnohí z nás zahodia nápadité a tématické outfity a poslednú plechovku RedBullu, už nepôjdu z techno stanu zarovno s vychádzajúcim slnkom a konečne sa vyspia :D Budú vďační otcovi festivalu Miškovi Kaščákovi a celému realizačnému tímu ktorí sa opäť prekonali, nahodia úsmev od ucha k uchu a budú ním infikovať všetkých navôkol. A vy čo ste neboli, tak Vás to zláka o rok, lebo presne to všetko dokopy je synonymom Pohody.



Ako ani žiaden iný festival vo svete sa ani Pohoda nezaobíde bez dobre vyzerajúcich ľudí, ktorí aj tento rok vynaložili maximum úsialia aby vyzerali originálne a trendy, no zároveň pohodlne a sebavedomo. Aj vďaka nim je Pohoda rok od roka krajšia a zábavnejšia. Som jednou z týchto ľudí a tak som si pre Vás prichystala dnešný festival outfit. A aj takto môžete vyzerať ak je na tom Vašom letnom festivale príjemných 21°C a trochu veterno. Letné šatičky si necháte v stane a do kabelky od CRIBS_collection si zabalíte pančušky na večer.



Pod hačkovaný polrolákovy top s dlhými rukávmi a golierikom si dáte bralet, ktorý je snáď najobľúbenejším prvkom festivalového outfitu. Ten svoj, telový som si našla v @Barbra.lingerie a veru že som sa rozhodovala asi medzi desiatimi :D Potom príde na rad suknička, ktorá je dnes tylová, s folklórnym vzorom a tiež z butiku CRIBS v Prešove. Dokonalá výšivka aby som ladila s dievčatami zo SĽUK-u na koncerte Billy Barman. Opäť platí, že na festival miniete všetko čo sa Vám doma bliští :D Samozrejme, okrem krištáľového lustra – ten je príliž ťažký. Ale vážne, trblietka na tvári, v dekolte či na ramenách si nedáte dole celý víkend. Príjemným spestrením sú kvetované čelenky a stuhy vo vlasoch. A teraz už len brýle, masívne náušnice a pohodlnú, pevnú a najlepšie nepremokavú obuv. Ste ready? Pohoda festival 2019 čaká!





Celý víkend ste na mojom IG:@lauismyname sledovali ako si počíňam počas stanovania, outfitov fotenia i na kapelách skákania. A ja som Vás videla, takže posielam všetkým srdiečka a pozývam Vás na ďalší ročník. Vstupenky budú v predaji už v krátkom čase a keď ich vychytáte v predstihu, výjdu Vás o desiatky €ur lacnejšie ;) Budem tam ja, budete tam Vy, budú tam aj oni – ďalšie hudobné mená, ktoré už čoskoro začnú zapĺňať kolonky v kategórii Line-Up (pre všetky info sleduj www.pohodafestival.sk)

Vaša Pohoďáčka  


Lau Ren


Share this:

, , , , , , , , , ,

CONVERSATION

5 komentárov:

  1. Bože, ja sa celý rok teším na tieto tvoje festivalové fotky. :D Pre toto ja žijem! Paráda. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvely outfit, veľmi ti tento festivalový look pristane 🙏🏻😉
    Lauris

    OdpovedaťOdstrániť