Bridge Of Prague


...alebo ako sa obliecť do Prahy a kam ísť ak ste prehnane aktívna žena ako ja ;)

Ahojte opäť. Tento článok, žiaľ, nepíšem priamo z prahy. Ale mohla by som! Viete ako? Dnes sa Vám rozpíšem o tom čo dokážete stihnúť za bežný víkend v hlavnom meste Čiech. Možno Vás to inšpiruje nemať bežný víkend plný telky a pizze u Vás doma ale využiť čas na nevšedné zážitky počas ktorých si splníte aj pracovné povinnosti s ľahkosťou. Ráno sa nahodíte do praktického outfitu od Tally Weijl a vyrazíte do ulíc. Čo pekného zažijete, to ja už neviem. Ale jedno viem s istotou. Kam sa ísť zabaviť, kam oddychovať a kde pracovať efektnejšie než keby ste mali homeoffice ;)




Rada na deň prvý: začnite vo veľkom štýle a vyberte sa na poriadny koncert
Mňa do Prahy vytiahne zvyčajne vidina hudobného zážitku. Ani teraz tomu nebolo inak nakoľko do prahy zavítali v rámci svojho svetového turné Everything Now Continued ohromujúci Arcade Fire. Okúzľujúci nástup v štýle zápasov wrestlingu rozohnil každého fanúšika dobrého indies. Aj keď väčšina, z tých v Česku žijúcich asi bola na prázninách (O2 aréna bola zaplnená len spolovice). Hneď prvá kultová pieseň Everything Now tlačila k slzám, blikotajúce svetlá počas Sprawl II vyčarili úsmevy a Put Your Money On Me všetkých roztancovali. Raz darmo, títo profíci si nevedia dojsť len po sošku Grammy ale namieria si to do Vášho mesta a silou ich songov Vám ho zdemolujú :D V prahe si je z čoho vyberať. Počas toho čo som tam bola ja sadal stihnúť aj Ozzy Osbourne, Alice Cooper či Johnny Depp. A o týždeň/dva neskôr napríklad takí Stouni.



Rada na deň druhý: trebalo by aj niečo porobiť, že?
Som asi ten posledný človek na planéte, ktorý by Vám vedel písať o ničnerobení. So mnou sa aj výlet do Prahy či dovolenka pri mori mení na nazbieranie tých pravých fotiek pre blog o móde ktorý práve čítate. Potom sa s Vami potrebujem nejako online spojiť, spracovať materiál, napísať ako sa mám a postnúť nový článok. Veľa z Vás má podobný „počítačový“ druh práce, ktorú nechce vykonávať z hotelovej izby alebo zo svojho Airbnbíčka. Hovorí Vám niečo Coworking? Je to veľmi záživný a zábavný štýl práce zväčša v na presne tento účel pripravenej kaviarni. V takej Prahe je ich hneď niekoľko. Tak si aj počas výletu skočte do Kavárny Co Hledá Jméno na Smichově ;) Stretnete kopec zaujímavých ľudí, nadviažete nové pracovné kontakty a spoločne za tých pár hodín možno aj niečo vytvoríte. Je to miesto, kde sa pri dobrej kávičke a drinku stretne grafik či programátor, s jadrovým fyzikom či pocestným biznismenom. Pripravení na nový start-up? :D






Rada na deň tretí: oddýchnite si pred nocou plnej zábavy.
Či už ste typ ktorý vyhľadáva rušné ulice veľkomesta alebo samotársky knihomoľ ktorému to vyhovuje v lese, Praha ponúka pre každého niečo. V predošlom článku som oddychovala v overaly z Tally Weijl vo Vrtbovskej záhrade, dnes som relaxovala prechádzkou po hlavnej turistickej atrakcii Karlovom Moste. Na sebe mám rifľový top skombinovaný so šórtkami tiež z dielne parížskych dizajnérov z Tally Weijl. Ak by ste chceli prejsť zákutia tohto mesta, nestačil by Vám ani rok. No na nočnú zábavu Vám vystačí jedna noc. Parádne reštiky a podniky som Vám už spomínala snáď v každom článku z Prahy. Tentoraz Vám bude musieť poradiť tripadvisor alebo google a ich recenzie od reálnych návštevníkov, ktorí tam boli pred Vami. Prajem príjemnú zábavu a snáď sa vidíme v Prahe niekedy nabudúce ;)
Vaša Prahofilka :D


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

1 komentárov:

  1. Lau Ren tobě to ale sekne! :-) Nádherný outfit, moc se mi líbí ten crop top :-) a tobě tato barva padne.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť