Prague Secret Guide


...alebo ako som objavila ďalšiu zo záhrad stovežatej Prahy v overáliku TALLY WEIJL a botičkách CCC.




Nazdárek :) Dnes, opäť trochu rozlietaná, scestovaná, no hlavne že v pozadí ma zdobí Praha. Ako už zvykom býva, moje blogy o móde z Prahy sú z 50% cestovateľské. Opäť som sa nedala strhnúť hlavným prúdom zo Staromáku na Václavák. Namiesto toho som sa potulkou po Malej strane dostala pred vchod, ktorý by ste na vstup do jednej z najkrajších záhrad Prahy určite netipovali. Nápis Vrtbovská záhrada a vstupné 70,-Kč určite nie sú to jediné, čo môže zmeniť Váš zaužívaný „japonsko-turistický“ pohľad na Pražskú nádheru. Nemusíte hneď sadať na vlak...vstúpte a relaxujte...napríklad aj prostredníctvom mojich fotiek ;)



Vrtbovská záhrada sa Vás bude snažiť preniesť do Talianska. A krásou barokových terás s fontánami a sochami sa jej to podarí. Jediné čo Vás udrží nohami na zemi, v Prahe, je snáď ten najkrajší pohľad na Pražský hrad a Kostel sv. Mikuláše. Okrem toho Vás zaujme dokonalý poriadok, ticho a pokoj, ktoré, ako vieme, nie sú samozrejmosťou centra Prahy :D A sem-tam sa Vám stane že svadobnému páru skočíte do úsmevu...teda, do záberu :D Keď som tam bola ja, bolo ich asi 10 + fotograf + asistent s odrazovou doskou. Na malinkatosť Vrtbovskej záhrady celkom nátresk ale biznis je biznis a ja so svojím fotografom tiež nemám moc čo hovoriť:D Vy tam ale choďte a užite si tú nádheru po svojom.




Opustením záhrady so zatajeným dychom, bez slova, len s hlavou plnou tých najkrajších obrázkov aké ste si mohli domov odnášať naša potulka Prahou ešte nekončí. Rozjímať o tom,aké to tam majú pekné, rozkvitnuté a aké Vy máte doma malinčisko/burinisko :D môžete pri dobrom jedle. Hneď vedľa je obľúbený Jazz Club U Malého Glena (burgre, pifko a šaláty) no ako alternatívu voči mainstreamu odporúčam prechádzku do Diversion Bistro na Mělnické ulici. Na ten šalát čo mi pripravili budem ešte dlho s láskou spomínať :-* A burgre, ktoré sa v poslednom čase stali trendom v stravovaní asi tak ako Levis tričká v móde :D ovládajú na jedničku ;) Dobrú chuť Vám všetkým ♥



Vrtbovskú záhradu, aj keď vôbec netrebalo :D som dnes ozdobila svojou maličkosťou v overale z dielne Tally Weijl. Na pôvodne krátky overal so sieťkovaným vrškom zdobeným kvetnatými výšivkami múdre hlavy dizajnérov tejto značky našili dlhú priesvitnú spodničku vlajúci vo vetre. Vznikol tak dokonale využiteľný kúsok na každú oslavu či svadbu na ktorej sa plánujete v letných mesiacoch zúčastniť Nezabudnete však na bralet, ktorý sa bude s overalom štýlovo aj farebne dopĺňať. Ten môj dnešný je z predajne spodného prádla @Barbra.lingerie ;) A k rozkvitnutej záhrade nemôžu chýbať rozkvitnuté topánky. Ďalšie lodičky do mojej zbierky pribudli z CCC shoes&bags a sú obšívané kvetovaným vzorom.



Tak čo poviete? Bola Praha opäť raz pestrejšia?

Vaša záhradkárka


Lau Ren


Share this:

, , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

3 komentárov: