Dive Boat


Ahojte. Ako ste mohli vidieť aj počas posledných dní na mojom IG @lauismyname som stále v pohybe. Uplynulý víkend to bola rodná Orava, ktorú si užívam s rodinkou tak často ako sa len dá. Asi preto Vám odtiaľ prinášam vždy článok a vždy z miesta, ktoré mi pripomína tie najkrajšie zážitky z detských čias. Dojsť z Trstenej sa tam hravo dalo na bicykli a to už rovno oblečená v plavkách. No počas zimy je to romantické parkovisko hausbótov, vodných domčekov. Opäť vitajte v najkrajšej časti Oravskej priehrady. Toto je môj outfit winter outfit z Ústie nad Priehradou ;)



Ak si teda chcete na chvíľu vychutnať islandskú idylku plnú objavovania námorníckych zákutí a to všetko úplne bez námahy, neprehliadnite dnešné fotky. A tí čo sa zvyknete hecnúť hneď ako vidíte niečo takéto, dojdite za mnou na vínko a budete to mať aj zadarminko :D Keďže Mrázik v repríze už v telke nemá šancu a oskar sa na nás usmieva čoraz častejšie, praskanie topiaceho sa ľadu sa ozýva široko – ďaleko. Preto sa na ústi (ako to my oravčanky familiárne voláme) budeme môcť vídať aj v outfitoch, ktoré sa zaobídu bez prehnaného vrstvenia.



Dnes som teda vybehla naľahko. Samozrejme so zárukou teplých nožičiek a ručičiek no nevzdajte sa ani čepičiek :D Tie Vás totiž chránia pred únikom väčšiny telesnej teploty aj v tuhých mrazoch. Azda som oproti minulým rokom spraktičnela. A teraz po Slovensky, jednoducho sa obliekam tak, aby som sa Vám z ďalšieho módneho článku nemusela hlásiť v župane aj s orálnym teplomerom :D




Klasiku, a to čierne skinny rifle Vám tu asi nijako viac opísať neviem, preto to nahradím aspoň opisom môjho dnešného zvršku. Ten mi tvorí ďalšia z tuník, alebo ak chcete, ďalšie úpletové šaty s vreckami v bokoch. Mne, ako aj každej z Vás, sa pri takomto kúsku oblečenia pregúľajú oči zo širokých bokoch a už sa vidíme niekde vo fitku kde dáme zbohom vianočným koláčom :D No podobné tuniky/šaty sa radia do oversize módy. Preto nemajte z očného klamu žiaden strach ;)
 


Pred umrznutím v bordovej tunike ma statočne chráni pončo. A to pončo, to nie je nejaký hlavný hrdina mexickej telenovely :D Je to niečo ako deka s dierou uprostred, ktorá si každoročne nachádza miesto v zimnej verzii našich šatníkov. Ak uvažujete nad podobným, stavte na jedinečnosť. Nič nestratíte ani tradičným kúskom, ktorý si doveziete priamo z Mexika. Čím originálnejšie, tým lepšie. Ja mám to svoje, horčicové z dámskeho butiku CRIBS v Prešove ;)
 
Vaša Oravčanka


Lau Ren


 


Share this:

, , , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

6 komentárov: