Krakowskie Spotkania

Cześć kochani! Znów jestem w Krakowie! Dziś na moim blogu zobacz, jak wyglądam ;)



A teraz po Slovensky :D Ako sa máte? Všetko vychádza a darí sa? Môžete mi o tom napísať do komentárov ;) Ja som nezostala nič dlžná svojmu predsavzatiu z prvého článku môjho blogu a do roku 2018 som sa naplno zahryzla. Snažím sa ostať v tempe a bombardovať Vás outfitmi hneď dva krát do týždňa, vo voľnom čase moja aktivita neklesá pod 110% a tak trošku cestujem a do diára si zapĺňam každé políčko pre najrôznejšie aktivity. V tom dnešnom políčku je mám pre Vás nakuknutie do ďalšej návštevy poľského Krakova.



U mňa sa aj tento rok budú pravidelne striedať dva módne smery, ktoré sú mi vlastné. Buď je to romantický boho, vintage style s nádychom romantiky a zasadený do prírodného prostredia alebo drzejší chic, street style plný najnovších módnych kúskov každej mestskej dievky, zasadený do prostredia ulice. A dnes sa na Vás z krakovských ulíc hrnie streetový outfit vyskladaný z trendových kúskov, ktoré mám túto zimu najradšej.





Nakoľko ma v čiapke bežne na ulici nestretnete, túto beanie hat s aplikáciou plnou kryštálikov som si mimoriadne obľúbila. Verím, že podobná čierna čapica nechýba v šatníku žiadnej holky, ktorá má rada streetstyle. Ďalším výrazným vplyvom v tohto - zimnej móde sú nepochybne perly. Sú ním obsypané všetky svetre, bundičky ši rifle, ktoré sa len dalo. A tak tomu je aj na mojich úpletových šatách s balloon rukávmi.




Ináč, všade sú teraz výpredaje, tak sa tu nezdržujte mojím článkom a leťte nakupovať. Veď my ženy sa vždy snažíme utrhnúť si toho čo najviac za čo najmenej peniažkov. Ale zrejme každá z nás má aj predstavu o tom, do ktorých kúskov sa oplatí investovať. Tak u mňa sú nimi hlavne topánky, hodinky či kvalitné spodné prádlo. Preto som sa Krakovom prešla v kožených high heels boots od CCC a na ľavej rúčke mám hodinky GANT od Šperk LION. A za čo si priplatíte Vy?

Vaša blogerka modowa


Lau Ren  

Share this:

, , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

5 komentárov: