Frozen




Ahojko. To máme opäť počasíčko čo? Cez deň krásne svieti slniečko až nás láka na lyžovačku v plavkách, limonáda v pohári nemá šancu zamrznúť a cesty či chodníky sa akosi potia. No večer to všetko klesne pod bod mrazu a Vy ani netušíte, v ktorej zákrute to opriete o zvodidlá :D Dávajte si preto pozor na každý krok! Lebo cez deň to tak síce nevyzerá, ale naša malebná krajinka sa konečne zmenila na ľadové kráľovstvo :)



Hoci už kde tu napadla bohatá nádielka snehu a u mňa doma len tak poprášilo, lyžovať sa asi budete musieť vybrať do Álp. No pre menej športové typy, akým som napríklad ja lebo sa bojím že sa na snowboarde dolámem, stačí pár klikov, rezervovať si romantickú chalúpku a vybehnúť do prírody. Respektíve mať tú prírodu rovno za oknami. Ja sa uspokojím aj nekonečným vylihovaním pri piecke s dobrou knihou či filmom.



Na cestu k horskej chate sa ale nezabudnite poriadne vybaviť. Ja odporúčam vyššie boty bez podpätkov. Do nich som si dnes nedala termo ponožky ale hrubé silonkové ponožky so sieťkou a ozdobnými korálikmi na konci. Čo sa týka oblečenia, sústreďte sa na zemité farby. Chceme predsa zapadnúť a ladiť s prírodou, ale zase nie až tak, že si Vás poľovníci pomýlia s divou zverou :D



Ja som siahla po jeggins nohaviciach vo farbe burgundy a na všetkých desiatich vrstvách ďalšieho oblečenia mám pončo :D A nakoľko úpletové zimušné čiapky moc nemusím, dnes som si vzala ďalší zo zbierky mojich klobúkov. Tentokrát lemovaný zlatou retiazkou, taktiež v bordovej. Teraz mi stačí len zatopiť si, povyzliekať a zababušiť sa do chlpatej deky.



S pozdravom z chalúpky v ľadovom kráľovstve sa lúči, Vaša


Lau Ren  

Share this:

, , , , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

2 komentárov:

  1. very cool photo!)
    https://twinklelittlstar.wordpress.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyzeráš skvelo ako vždy ;) veľmi sa mi inak páči miesto fotenia a zasnežené zábery :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť