Birthday Wishes


Čas je neúprosný. Celý život kľučkujeme medzi povinnosťami a časom, za ktorý ich musíme zvládnuť. S časom zápasíme ako o život keď chceme dokázať niečo, čo nik pred nami. Aj keď vieme, že výsledok nemusí stáť za to, keď nám čas dôjde. Recept na spokojnosť v živote je - na chvíľočku spomaliť. Nechajte životu voľný priebeh. A nemyslíte na vek. Jednoducho sa cíťte ako ja, opäť o rok staršia, teraz už 23 ročná Lau Ren.



Narodeniny, nech sa na ne pozeráme akokoľvek optimisticky, ohlasujú, že sme o rok staršie. Ja sa na narodky pozerám ako na udalosť, ktorá uzatvára všetko dobré čo som zažila vo svojej 22ojke no zároveň ma púšťa do ďalšieho levelu v ktorom chcem toho kopec zmeniť a vylepšiť. Zažiť ďalšie kopy outfitov s Vami a možno ešte niečo naviac ;) Ďakujem všetkým za priania k mojím narodkám. Ja Vám prajem to isté a naviac asi len toľko, aby ste sa na pribúdajúce roky pozerali s úsmevom ako ja.




Dnešný outfit vznikol v Spišskej Novej Vsi do ktorej sa vraciam rada a najradšej čo najčastejšie. Väčšinou sa cieľom mojich výletikov do Spišskej stáva Divadlo. To Spišské alebo divadlo Kontra, kde svoje umenie predvádza perfektný, zatiaľ divadelný, herec a môj kamarát Martin Juríček. A keďže kultúra, to nie je len výlet do kina a chrúmanie pukancov, zájdite do divadla. Napríklad 27. januára do Bardejovských kúpeľov. Maťo s kolegami tam odohrá veľmi zábavné predstavenie Mesiac a Magnólie od Rona Hutchinsona, paradoxne, v kine Žriedlo :D Už teraz sa teším.




A keďže divadlo nie je nijako náročné na dress code, môžete tam vyraziť rovnako ako dnes ja. V úpletových šatách s gumičkami v rukávoch a cik cak prúžkovaným vzorom. Do ruky stačí len cross body kabelka, ktorú ja osobne používam aj ako mini kabelku do ruky. A topánky? Tie by mali byť v každej spoločnosti čo najjemnejšie. Ale keďže je zimné obdobie, super náhradou za lodičky budú aj pekne padnúce workery alebo over knee high heels boots. Jednoducho botiCCCky nad členky a na podpätkoch. Tie moje dnešné sú od CCC.

Vaša narodeninová oslávenkyňa


Lau Ren


Share this:

, , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

4 komentárov:

  1. Tak ešte raz všetko najlepšie! Super outfit a mám dve otázky teda jedna sa bude opakovať, lebo si mi na ňu ešte nestihla odpovedať v tvojom prvom tohoročnom blogovom príspevku, no ale najprv tá prvá: Kde sa dajú kúpiť lístky na predstavenie v Bardejovskom divadle čo si spomínala v tomto príspevku na predstavenie "Mesiac a Magnólie"?
    A tá opakovaná otázka č. 2: "A mám ešte jednu otázku "na telo" bude tento rok prelomový aj v tom, že sa začneš venovať aj pánskej móde, čo sa týka tvojich blogov?:)" Ďakujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :)
      Lístky na predstavenie sa dajú kúpiť v predpredaji v TIK Bardejov (turistická informačná kancelária), alebo na mieste.
      Dúfam, že všetko pôjde podľa plánu a podarí sa mi tento rok radiť v móde aj pánom :)

      Odstrániť
  2. amazing outfit, dear!
    https://twinklelittlstar.wordpress.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. You look so beautiful! Lovely dress<3

    OdpovedaťOdstrániť