Pohoda Makes Saying Goodbye So Hard


...alebo aká bola pohoda 2019 z pohľadu tých, ktorí tam naozaj boli ;)




Ahojte srdénka moje. Plná eufórie sa Vám prihováram s prvým ozajstným festivalovým outfitom tohto roka. Prečo s prívlastkom ozajstný? No niekedy mi pri festivalovom outfite chýba tá najpodstatnejšia vec. Samotný festival :D Ale dnes je to „se vším všudy“ a z mojich fotiek srší pohoda. Som predsa na ďalšom nezabudnuteľnom ročníku festivalu Pohoda 2019 a všetkým Vám poviem ako bolo.






Neviem šetriť superlatívmi. Dokonca Vám ani neviem povedať všetky zážitky, veď som ich ešte sama nespracovala. Mnoho ich je súkromných, aké vie mať človek len vo svojom srdci, veľa ich je s čarom momentu ako zo situačnej komédie. Ale ja Vám tohtoročnú pohodu predstavujem ako prvý festival, ktorý som strávila vo svojom milovanom karavane. Takže nekonečné ranné rady na teplú sprchu? Minulosť! :D A som rada, že s množstvom z Vás som si na mojej teraske pod markízou karavanu aj štrngla s vínkom.




Rok od roka lepší interpreti, lepšie jedlo, ľudská radosť a empatia prekračuje limity. A do toho vychádza na pódium maestro Lasica s celým zástupom umelcov a odpáli šou, ktorú mu azda aj Julo Satinský s Jarom Filipom zhora závidia. Ale oni na tom pódiu boli tiež. Cítila som, že museli byť. A len na Pohode sa Vám môže stať, že po takomto nostalgickom zážitku Vás odpáli na mesiac Hip-Hopový velikán Skepta.




Prebúdzanie sa na Pohode je ťažké. Preto my starý harcovníci nechodievame spať :D Nekončiaca párty sa tam prelína s východom slnka a spontánnou tancovačkou na „Vítaní slnka“ o piatej ráno. Možno si aj na pár hodín zdriemnete a dáte si raňajky. No to už Vám začínajú hrať borci ako napríklad Liam Gallagher -bývalý Oasis, dvorná herečka filmov Larsa Von Triera- Charlotte Gainsbourg, od Jimmyho Fallona vypožičaní The Roots či nenápadný Mac Demarco.



Little Big, ktorých poznáte z toho klipu kde smiešne tancujú roztancovali techno stan. Ale Michael Kiwanuka nám všetkým čo tam boli zanechal v srdci brázdu, ktorú si budeme pamätať vždy, keď začujeme tóny jeho piesni z rádia. Kapela, sólistky a samozrejme ľudia spievajúci s Michaelom mi pripravili top koncert celej Pohody. Nakoniec mi ani nevadilo, že takúto brázdu nezanechala aj Lykke Li, ktorá sa nedostavila a Pohoda na chvíľku zosmutnela.




Vyhŕkne nám slzička keď hrajú koncert, vyhŕkne nám aj keď ho zrušia. Milujeme hudbu, jedlo a seba navzájom. Celý rok sa tešíme na tie 4 dni. Už som doma a verím, že ste všetci dorazili zdraví a s rovnakými ak nie ešte lepšími zážitkami a pocitmi. A preto si asi viete predstaviť, prečo je lúčenie z roka na rok ťažšie. POHODA ďakujem!


Vaša Pohoďáčka


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , ,

CONVERSATION

1 komentárov:

  1. Hi there, I desire to subscribe for this weblog to take most up-to-date updates, so
    where can i do it please help out.

    OdpovedaťOdstrániť