Colours Of The World


...alebo o tom, že žijeme najkrajší svet akým kedy bol v kolekcii oblečenia a doplnkov od @CRIBS_collection a cowgirl botiCCCkách od CCC shoes & bags :-*


Ahojte! Ako si užívate dnešné krátke voľno? Ja osobne nie som zástancom každodenného nakupovania do nemoty a nákupných horúčok napríklad pre víkendom. Ale nikdy by som nepovedala, že v 21. storočí si nebudem môcť zadovážiť tresku so suchármi (áno, presne tak to jedávam) v momente keď na ne dostanem chuť :D A čo Vy? Lebedili ste pred telkou alebo ste stáli v kolónach smerom na nákupy do okolitých štátov, napríklad Rakúska a Poľska? :D




Ak ste sa dnes nezabarikádovali v nákupnom centre alebo neblúdili pomedzi šiatre na Poľskom trhovisku, mohli sme sa vidieť. Dnešok som strávila prechádzkou uličkami tajuplného bývalého Krakovského geta Kazimierz. Aby bol môj dnešný článok a fotky pre Vás akýmsi mementom, prečo ste dnes nenastúpili na šichtu či nezasadli do školských lavíc. Lebo keby ste zhruba pred 70timi rokmi obývali mestskú časť Kazimierz, už by ste prehĺtali rodinné šperky, potkýnali sa o kožené kufre plné nevyhnutných vecí a s hlavňou v chrbte pochodovali na železničnú stanicu, kde šliapnutím na prah vagónu skončila Vaša rodinná pohoda...sloboda...život. A kufre nedorazili. Sú niekde v dražbe na ebay.




Preto dúfam, že dnes ste sa miesto školy a práce aspoň na chvíľu zastavili vo svojom srdci a hlave a chvíľu pracovali na ponaučení sa z minulosti. Nemusí sa nám páčiť každá farba a ani presvedčenie. Veď svet nie je jednofarebný ani monotónny či sa to niekomu páči alebo nie. Ale nikdy nesmieme žiadnu farbu potlačiť. Chýbala by nám totiž v paletke. Deň víťazstva nad fašizmom máme zatiaľ len jeden. Nedovoľte aby sme ich my hlupáci museli mať viac ;)




Spravte si niekedy aj Vy výlet na toto magické miesto. Prejdite sa starým mestom Krakova až kým Vás spoza rohu nevtiahne melódia jedného z Klezmer bandu (židovské hudobné zoskupenie), ktoré sa tu každý večer starajú o dobrú zábavu počas večere či nočného drinku. Mňa do svojích útrob vtiahol podnik Dawno Temu W Kazimierzu, kde sa môžu pochváliť dokonalou kávou a dobovým zariadením aj s artefaktami. Na drink sa však presuňte do najstaršej krčmy v Krakove, volá sa Alchemia.



Dnes som svoj outfit zapredala živočíšnemu vzoru, zemitým farbám a prírodným materiálom. Za následok to má zladenie zdobeného klobúku štýlu stetson s cowgirl topánkami značky DeeZee len za 34,95€, ktoré nájdete v predajni CCC. Rozopnuté košeľové šaty sa zlievajú s leopardím vzorom na bielom tričku s printom nejakej titulky z magazínu. Prútená kabelka na podklade hnedej rifľovej sukničky vyniká kruhovým tvarom a na ramenách zahrieva čierna koženka. Dnešný outfit by ste si hádam našli vo svojej skrini medzi staršími vecami. Teda až na topánky po ktoré si zabehnite do CCC a po kabelku do CRIBS butikov ;) Tak sa vrhnite do šatníka a niečo podobné si nakombinujte. Zatiaľ sa s Vami lúčim.






Vaša


Lau Ren



Share this:

, , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

1 komentárov: