Fashion Earthquake



...alebo ako s príchodom teplých dní prichádza nová chuť do blogovania, nové kúsky v šatníku i nové značky topánok od CCC shoes & bags.




Akokoľvek to tak vyzerá, nie je to pravda. Nie, nechodím po svete nahá už od 3. Marca (posledný článok). Jednoducho som sa len pozabudla v celom tom ošiali plánovania výletov pre rok 2019, zároveň ma uväznili pracovné povinnosti a nakoniec som už nemala z čoho čerpať zimno/jarné outfity. Počkala som si na slniečko z ktorého som v sekunde chytila farbu, inšpiráciu a novú energiu ktorú chcem s Vami zdieľať. Tí, čo ma pravidelne sledujete na instagrame @lauismyname ste azda nič nepostrehli, všetkým ostatným sa ospravedlňujem a posielam srdiečka :-*






Tak snáď ste všetky pripravené na módne zemetrasenie, ktoré na Vás pripravujem prívalom najrôznejších článkov. Dnes začneme novým jarným lookom v zemitých farbách, živočíšnych printoch a koženkových materiáloch. Medzi tým ako sa na raňajšiu cestu do práce musíme zababušiť do perovej bundy a tým ako sa na obednej pauze vyhrievame na lavičke v parku v blúzkach na ramienka som zvolila zlatú strednú cestu.





A keďže z nás úplety a vlnené svetre po novom roku zliezli ako stará koža, dnes mám na sebe pulóvrik s lodičkovým výstrihom golierika z hodvábneho materiálu. Navonok to nie je žiaden „sex v meste“ no svojim pohodlím, ktoré mi dopraje vždy keď si ho oblečiem ma doslova zvádza. Ak sa aj Vy rozhodnete pre podobný minimalizmus, vsaďte na výrazný make-up. Double buckle opasok mi prepája svetrík so sukničkou, ktorá sukňou aj je aj nie je. Sú to šaty s leopardím vzorom.




Zvieracie vzory, zemité farby a hebké materiály jednoducho idú k sebe. Hravo tak dosiahnete jednoduchý no zároveň živelný outfit na rozmedzí elegancie a boho štýlu. A aké doplnky Vám zaistia posledné percento k dokonalosti? Ja osobne odporúčam prírodné materiály kabeliek a imitáciu kože. Dnes to zastupujú čierne topánky z koženej imitácie lemované kovovými guličkami a hnedá koženková okrúhla kabelka so slameným výpletom v svetlej farbe. Topánočky nájdete v kolekcii novej značky DeeZee z portfólia CCC shoes & bags a kabelka na Vás čaká v butikoch @cribs_collection ;)




P.S: A keď si chcete vystreliť zo všetkých outfitov zahŕňajúcich levisko tričko a balenčiágy z ktorých trčia biele ponožky so „slovenskou“ trikolórou, povytiahnite si aj Vy zdobené ponožtičky ako ja. Výsledok berie dych :-*

Vaša


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , ,

CONVERSATION

1 komentárov: