Van Life



Ahojky ľudia! Dúfam že ste už všetci prebudení zo zimného spánku, jarnej únave sa oblúkom vyhýbate a ste hladní po nových zážitkoch, ktorých bude tento rok určite prekypovať. Veď aj ja som už tieto dni strávila pod lavínou máp, bedekrov a itinerárov na prípravu nezabudnuteľných výletov.  




Keď už by sa Vám mohlo zdať, že som si už svoju nádielku výletov minula na nedávnom New Yorku, Vaša Lau Ren si kúpi karavan, ktorým plánuje precestovať svet ;) A aby ste mi verili, že to myslím ozaj vážne, dnes som si pre Vás pripravila malú ochutnávku veľkých symbolov každého karavanistu. V dnešnom článku teda nesmie chýbať príroda a voda, boho štýl obliekania a v neposlednom rade aj autíčko ktoré nás tam dostane.



Mimochodom, je to FIAT z roku 1990 (ako sa hovorí, starý ale jarý) a zatiaľ som mu nedala meno. Bola by som preto rada ak mi napíšete do komentárov alebo do správ na instáči @lauismyname nejaké tipy :-*




Dnes som si spravila deň pri vode oblečená v štýle, ktorý mi je najmilším. Boho style, ktorý najčastejšie využívam pri mojich festivalových outfitoch je ten, bez ktorého si neviem predstaviť jazdu karavanom. Ťažké boty, ktoré si užijú blato z topiaceho sa snehu, ruksak plný dobrôt, šaty s pestrým printom previazané opaskom s dvojitou prackou, kožušinová vesta so strapčekmi a samozrejme klobúk.







Verím, že sa tu na mojom blogu o móde a životnom štýle takto budeme stretať čo najčastejšie. Dnes to bola ochutnávka jarného boho štýlu s vintage šatičkami, predstavila som Vám svojho nového frajera značky FIAT :D a namotala Vás na nový rok plný spoločných zážitkov. Vidíme sa pri vode, na festivaloch, v historických centrách európskych miest :-* Tešičkám.

Vaša Camperka


Lau Ren ♥

Share this:

, , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

1 komentárov: