Trick Or Treat


...alebo ako som sa samej seba v zrkadle zľakla :D



Koledááá! Už roky som sa Vás chystala vystrašiť poriadnym Helloweenskym článkom. Chcelo to pár farbičiek, niečo temnejšie na seba a tak sa spolu so mnou môžete začať báť. Samozrejme, netreba zabúdať na korene, teda na našich milovaných, ktorí nás opustili predčasne a spoločne sa za nimi vyberme na miesto ich posledného odpočinku. Zameťme im hrobček, prinesme čerstvé kvety, poklebeťme, pospomínajme. Prajem Vám pietne prežitie sviatku Všetkých Svätých a v piatok sa už v maskách uvidíme na niektorej z helloween párty ;) Zatiaľ si užite môj dnešný outfit v štýle Mexického sviatku mŕtvych - Día de Muertos




Neviem ako Vy ale ja si na zajtrajší „tour de hrob“ z môjho dnešného outfitu vezmem len topánky. Hrozilo by totiž pár infarktov priamo na cintoríne :D A hoci sa v tieto dni samy zamýšľame nad našou pominuteľnosťou, v kožených topánočkách Lasocki od CCC sa budete cítiť nesmrteľne. Po čižmičkách so špicatou špičkou a vysokým podpätkom som túžila od nepamäti. Pri sukni sú elegantné a nežné pri rifliach drsné ba priam pankáčske. Skúste si ich v predajnich CCC shoes&bags k svojmu obľúbenému outfitu ;)



Moju tvár či čelenku žiaľ v obchodoch nenájdete :D Sú vlastnoručnej handmade výroby. Takže ak ich ešte nemajú vypredané, pýtajte si v najbližšom hračkárstve farby na tvár. Pripravia Vás na každú párty a neskôr ich využijete budúci rok aj na fandenie našim trebárs na majstrovstvách v hokeji :D Vaše ďalšie kroky by mali viesť do najbližšieho čínskeho marketu kde si zadovážite čelenku cca za €uro. Pri troche šťastia tam bude mať aj umelé kvety. Silikónová pištoľ, ktorou nalepíte kvietky na čelenku by nemala chýbať žiadnej kreatívnej duši. Tak si vyrobíte korunku krásy presne podľa svojho vkusu ;) Jednoduché, však?



Po všetko ostatné z dnešnej módnej inšpirácie si ale budete musieť zájsť do mesta. Čiernu maxi sukňu s červeným kvetovaným printom som objavila na rovnakom mieste ako čierne čipkované body s priehľadným sieťkovaným rukávom. Objavte aj Vy @CRIBS_collection a ich novú #cribsexclusive kolekciu plnú spoločenských šiat, sukničiek, elegantných blúzičiek a bodyčiek na Hlavnej v Prešove ;)
Vaša, strašidelná 


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , ,

CONVERSATION

3 komentárov: