Wolność w Krakowie


Niedawno spotkaliśmy się w Warszawie. Dzisiaj zaatakuję Kraków w wielkim stylu. Blog modowy przenosi się z największego miasta Polski do najpiękniejszego miasta w Polsce. Tak jak Warszawa, mam w głowie Kraków jako miasto jesieni. Dołącz do mnie na spacerze po mieście i sprawdź zdjęcia. Jestem blogerką modową Lau Ren ze Słowacji i inspiruję Cię nowymi trendami, nowymi kombinacjami, miastem i stylem życia ;)




Ahojte moji blogLOVEri! Po predošlej zastávke na mojich potulkách Poľskom vo Varšave Vás dnes posprevádzam novými módnymi trendmi a Krakovom. A viete vôbec prečo si dnes viem sadnúť do vlastného auta a zbehnúť si na nákupy či koncert do tohto nádherného historického centra? Až teraz, keď článok pridávam 17. novembra mi v ušiach zvonia kľúče tých odvážnych z Vás, ktorí sa pod ťarchou vyhrážok nadriadených súdruhov nesmelo postavili na námestia a s nádejou zakričali „SLOBODU!“



Mnohí už ani nevedia, mnohí zabudli. Ale pred 17. novembrom bol svet rozdelený asi tak, že kým v Kalifornii si teenageri chodili na výlety do Las Vegas v kabriolete Cadillac Eldorado, My sme tu čakali v rade na toaletný papier či vložky. My sme nocovali pred obchodom aby sme si ukoristili jeden z dvoch bicyklov ktoré doviezli do mesta a my sme si za bony kupovali outletové Levisky v hodnote polovice mesačného platu. Áno, to je tá značka riflí ktorá zistila že väčší biznis urobí na bielych tričkách s červeným logom :D Bolo by to na smiech, keby to nebolo na plač. Preto sa dnes aspoň na pár minút zastavte a sľúbte si, že nedovolíte opakovanie tejto temnej histórie. Lebo mám pocit, že čoraz viac ľudí sa správa tak, že nám história klope na dvere :(





Symbolom môjho roadtripu bude jednoznačne tvídový vzor. Je to starý britský vzor textilu, ktorý snáď najviac preslávila čapica Sherlocka Holmesa :D Módna a pohodlná voľba ktorej som úplne prepadla. Celkom určite by sa ale mal stať aj Vašou pýchou pre jeseň/zimu 2018. Na trhu nájdete napodobeniny s printom (potlačou) ale aj poctivo prepracované látky na nerozoznanie od pôvodných, dnes už vintage produktov. A to, že toto nesmrteľné káro je IN dokazuje, že celý look som si našla v aktuálnej ponuke Tally Weijl. A čo Vy a prúžky, kocky, tartan či károvaný vzor?





Aktívnu prechádzku mestom som opäť zvládla vďaka koženým botiCCCkám Lasocki z predajne obuvi CCC shoes & bags na podpätku. Tie sú ideálne pre kombináciu s voľnejšími tall grid check nohavicami cigaretkového strihu. Čierno-biely pulover rovnakého vzoru mi s nohavicami prepája crossbody kabelka v imitácii hadej kože, ktorá je zástupkyňou živočíšneho vzoru v dnešnom outfite. Cez ramená mám prehodený blejzer v už spomínanom, poctivom tweed prevedení. A čo čiapka? Tá je podobná tej z Varšavy, lenže táto baker boy hat je vypracovaná z vlnených priadzi rôznych farieb a je z butiku CRIBS_collection v Prešove.


Vaša novembrová ´89


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

1 komentárov:

  1. Wow, dear you look amazing! Love those boots and the colors of whole look :)

    OdpovedaťOdstrániť