Botanical Lab



Nazdárek všichni! Opäť sa Vám hlási Lau Ren a to priamo z Prahy. Hoci s menšou odmlkou, ktorú mi hádam odpustíte, dnes pozdravujem z Botanické záhrady Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy. Pri viac ako týždňovom maratóne ulicami mojej najobľúbenejšej metropoly spolu navštívime Pražský hrad, nábrežie Vltavy plné labutí známe ako Náplavka a rovnako ako svetových filmárov Vás očarí Zemská porodnice u Apolináře. To však určite viete ak sledujete môj Instáč @lauismyname ;) Ale teraz, už sľubovaná, Pražská botanická záhrada.



Do Prahy som vôbec nedorazila náhodou. Spolu s priateľom som si šla uplatniť zážitkový vianočný darček. Boli ním dva lístky na koncert Son Lux v Pražskej Meet Factory. V tomto namakanom klube s kapacitou 1000 ľudí sme sa s drinkom v ruke nevedeli dočkať až pred nás predstúpi Ryan Lott s kapelou a zahrá nám úplne všetko čo sme chceli počuť. Tak sme šli kúpiť nejaké platne (ušli sa nám posledné 2 kusy ktoré mali – náhoda? - ja myslím že nie! :D), bavlnenú tašku a ďalší drink. A potom veru zahral.




Zážitok vybičoval do maxima príchod Ryana, Iana a Rafiqa medzi nás. To sme naozaj nečakali :o A oni vonkoncom nečakali, že v Prahe nájdu toľko skalných fanúšikov ich práce, ktorí sa s nimi budú chcieť zväčniť mobilom. O pár hodín podpisovania a konverzácie s obdivovateľmi, o pár kapitánov s kolou neskôr sme sa pobrali preč. Oni do svojho tourbusu smer Viedeň a ja naspäť do centra Prahy. Son Lux – Ďakujeme! Nech vám vaša skromnosť ostane no kariéra nech napreduje raketovým tempom ;)




Dnešné počasie v celom ČeskoSlovensku by som nazvala slovom botanické. Vonku sa rapídne oteplilo a vlhlo. Všetko čo sa dalo pokryla rosa. To ste aspoň mali rovnaké ako ja v útrobách záhrady, v pražskom tropickom raji. Ak sa v Prahe rozhodnete pre podobné vyžitie, ktoré v chladných mesiacoch vrelo odporúčam, máte na výber hneď dve možnosti. Tú prvú vidíte na fotkách môjho outfitu. A tú druhú nájdete hneď vedľa pražskej ZOO v mestskej časti Troja. Tam sa rozprestiera niekoľkonásobne väčšia a niekoľkonásobne drahšia :D Botanická Záhrada hl. m. Prahy, ktorá zaujme obrovským, 130 metrov dlhým skleníkom Fata Morgana. Ale to až nabudúce, dobre?




Dnešný outfit by som si na expedíciu do dažďového pralesa nevzala. A neodporúčam to ani Vám, no rada by som Vás namotala na novú vlnu, ktorá nás všetky zmätie počas jari a leta. Budú to kimoná. Áno, opäť to budú práve ony, ktoré nám povýšia každý outfit na majstrovské dielo. A keďže je to moje určené do chladnejšieho počasia, mám ho s kožušinkou na rukávoch a dekoračnou šnúrkou na zaviazanie v páse. Aby vyniklo, zbytok môjho outfitu tvorí čiernobiela kombinácia blúzky a sukničky. Masívne náušnice so strapčekami sú počas jari samozrejmosťou rovnako ako silonky s grafikou korešpondujúcou so zvyškom outfitu. A tie topánky? Tie si môžete vziať kľudne aj na expedíciu v pralese. Veď sú mega pohodlné a z CCC ;)



Nie z Gothamu ale z Prahy Vás zdraví,


Poison Ivy alias Lau Ren ;)

Share this:

, , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

11 komentárov:

  1. Prahu tiež ľúbim...inak vyzeráš božsky :o

    OdpovedaťOdstrániť
  2. fotky sú ako vždy super a vystúpenie musela byť bomba :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. velmi velmi ti to pristane! a fotky su uzasne! botanicka tu je aj jedno z mojich oblubenych miest :)
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V zime je pre mňa botanická hotové vykúpenie, strávila by som tam hodiny prechádzaním sa 😅
      Aa ďakujem!❤

      Odstrániť
  4. so interesting outfit and very beautiful model. Have a nice day dear :) A.K.

    OdpovedaťOdstrániť