Pom – Pom


...lub jak lubię spadające płatki śniegu w Krynicy ;)



Ahojte! Aký ste mali víkend? Ja mám za sebou víkend plný progresu. Už od štvrtku až do dnes som pracovala so šikovným @slovak_novak na nových veciach, ktorých výsledok dúfam uvidíte už čoskoro. A zatiaľ, čo ma Tomáš Novák opúšťa každou minútou o celé kilometre cestou vlakom do Bratislavy, ja sa Vás snažím opäť inšpirovať dnešným, prostredím zimným no oblečením jarným článkom. Novými trendmi na nasledujúce ročné obdobie Vás dnes ako obyčajne sprevádzam ja, Lau Ren a Shein.com





Dnes sa Vám hlásim z malebného kúpeľného mestečka Krynica - Zdrój ktoré leží v horami obklopenom údolí, čo by kameňom dohodil, v Poľsku. Po nedávnom článku zo Zakopaného je to ďalšia návšteva miesta ako vystrihnutého z katalógu, ktorým cestovky lákajú na dovolenku v Alpách. A aj keď som Vám už z Krynice čo to ukázala v starších článkoch, až teraz, mrazivá a zasnežená s horúcou čokoládou v ruke, vyznie vierohodne. Nie musisz rozumieć. Po prostu patrz ;)



Ako som spomínala a sneh mi to poriadne komplikuje a ja neviem ako dlho to v zdraví vydržím :D už v predstihu Vám ponúkam inšpirácie plné jarného stylingu. Módne kúsky, bez ktorých Vás už onedlho nepustia ani do MHD. Ako prvé budete musieť zhodiť zimný kožuch a zmeniť ho na tenší model. Ja mám svoj dnešný dokonale padnúci flaušový kabátik v klasickom strihu z butiku @Cribs_collection. Ten doplníte filcovým klobúkom a tmavšími topánkami od CCC, aby lepšie vynikol farebnejší zvyšok outfitu.



Ten mi tvoria pom-pon šaty od Shein.com za skvelých 25.00$. Kvalitná no hlavne originálna čipka vytvorená špeciálne pre tento model šiat je lemovaná textilnými guľôčkami, takzvanými pompónmi. Jemne rozširovaný strih do písmena A je ideálny na každý druh postavy, hlavne tej, ktorá sa ešte nechystá do plaviek. A rukávy? Tie volánikove zažijú svoje zlaté časy až tento rok. Túto jar taktiež odštartujete pestrou kabelkou s floral vzorom. Tak spojte sa a privolajte príjemné jarné teploty. Ja si v tej snehovej kalamite idem zatiaľ zalyžovať ;)




Vaša Kryniczanka


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

8 komentárov: