Green Day


Keďže sýtej zelenej vykúkajúcej spod snehu sa nie a nie dočkať, vzala som osud sveta do vlastných rúk a dnes som začala rozdávať optimizmus svojím metalickým zeleným svetrom a náušnicami z novej kolekcie bižutérie butiku CRIBS. A zrejme sa hrubých svetrov a kabátikov ešte dlhšie nezbavíme, tak si zatiaľ všetci užívajte nahúľaný streetstyle v tom svojom štýle. Ahojte priatelia, toto je green day by @lauismyname ;)



Celkom depka čo? Ani si už nepamätám, kedy svietilo sluníčko. To má za následok deficit vitamínu D v našom organizme. Preto sa všetci cítime nemastný neslaný, podráždený, bez kreativity a samozrejme bez vyhliadok. Ja si v týchto dňoch pracujem na svojich projektoch a tiež na zútulnení môjho bývanička, čo Vám samozrejme poukazujem na Instáči, takže by na mňa prípadné slnečné lúče beztak nemali veľký dopad. Ale keď vyjdem z útrob svojho brlohu v Prešove, celá zababraná od farby a zaprášená od sadrokartónu, prajem si pobehovať po meste v žiari slnečných lúčov. Ináč, neviete kde kúpim nejakú peknú tapetu? :D




Nakoľko som hneď po novom roku bola rozlietaná ako taká „skade ruka skade noha”, natoľko sa tieto dni zdržiavam skôr v interiéri. Veď aj doma treba popratať. A to som zvedavá, čo so mnou spraví jarná únava :D Každopádne už mám plnú skriňu jari, ktorá čaká na to až do nej vpálim hneď ako sa oteplí. S tým sa mi hádam dobijú baterky a Vás, mojich drahých, vezmem niekam na trip.



Ten najbližší bude už o týždeň. Prenesieme sa spolu na koncert Son Lux. Budú vystupovať v Prahe a Viedni. Kam sa pôjdete pozrieť Vy? Potom sa dúfam dostanem aj na splav rieky Belá, no to musíte spolu so mnou počkať na topiace sa ľady z vrcholkov Tatier. A potom? No to sa nechajte prekvapiť. Prebrázdime nejakú novú krajinu? Možno ;)



Zatiaľ sleduj instagram @lauismyname z ktorého ťa zdraví 



Lau Ren   

Share this:

, ,

CONVERSATION

8 komentárov:

  1. Jednoduchý, no zároven velmi pekný outfit. Strašne sa mi páči ten sveter, má úžasnu smaragdovu farbu a spolu s tými náušnicami je to dokonalé.
    Odkial je svetrík?
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Akoby si to slnko privolala :D dnes je vonku na východe naádherne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Naušničky sú neskutočnéé :)) a opäť tvoj pozitivizmus - super, článok máá hneď väčšiu šťavu keď do toho sa vie človek dať :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť