Endless Christmass


Čaveló. Len dva týždne som nepostla článok a svet sa zbláznil :D Ulicami sa gúľajú húfy nezastaviteľných shopoholičiek, autá driftom parkujú pred obchodnými centrami, každá administratívna budova sa otriasa pod náporom hopsajúcich zamestnancov na vianočných večierkoch a ja to všetko v pokoji a mieri sledujem s kávičkou v ruke...keď tu zrazu zistím, že o týždeň sú Vianoce a ja nemám nakúpené žiadne darčeky :D Tak už aj Vy začínate panikáriť? Kašlite na to. Radšej sa zadívajte do môjho nového špeciálu z Budapešti aj s novým „ňuňavým“ videom od Tomáša Nováka.




Budapešť je nádherná. Obzvlášť o tomto čase, kedy sa stmieva oveľa skôr ako by sme chceli ale priveľmi neskoro na to, aby ste dokázali vnímať všetky tie svetielka. Večer v Pešti počas adventu je niečo, čo nechcete aby skončilo. Na Vašom výlete Vás tam čakajú vianočné trhy s ojedinelou atmosférou na každom kroku, TOP nákupné ulice, ktoré Vám pomôžu s výberom toho správneho darčeka pre Vašich blízkych a kopec, kopec prvotriednych podnikov a barov, ktoré Vám pomôžu zapiť Vašu prázdnu peňaženku :D



Vedeli ste že...Dunaj rozdeľuje Budapešť na dve polovice s názvom BUDA a PEST? Článok z Pešti ste videli už dávnejšie. Dnes som sa odhodlala prejsť na druhý breh, kde na Vás vybafne množstvo pamiatok ako Fisherman's Bastion či Matthias Church. Zájdite tam a odneste si odtiaľ najkrajšiu fotku s panorámou celej maďarskej metropoly za Vami. Potom si kúpte niečo pekné na vysvietenej Fashion Street Budapest a večer si dajte drink v Szimpla. Tom najrôznorodejšom bare v akom som kedy bola, kde sa vždy niečo deje.



Dnešný outfit som poňala v duchu accessories, teda doplnkov. Nakoľko všetko čo mám v outfite budete potrebovať počas celej zimy. Čiapka s brmbolcom alebo aj dvomi, obrovský šál, na chrbte ruksak a dlhý kabát. V kurze budú nejaké high heels boots alebo workery a majte na pamäti aj koženkové nohavice alebo legíny s nezameniteľným leskom. Pod kabát si nezabudnite vziať oversize tuniku alebo sveter v ktorom budete vyzerať naozaj cukríkovo keď si odložíte kabát a hopkate si ku krbu v horskej chate, do kožušinovej sedačky, s vínkom v ruke a so svojim milým počas Silvestra ;)



A nič si nerobte z predvianočného zhonu. Radšej sa v láske a pokoji stretnite s rodinou a blízkymi. Dajte si so svojou BFF, ktorú ste nevideli pol roka varené vínko na námestí a ak sa podarí, obdarujte niekoho, kto by Vám ani na um nezišiel. Napríklad starú susedku dobrým skutkom či bezdomovca peniažtekom. Vidíme sa na Štedrý deň ;)


Vaša Karácsonyi tündér


Lau Ren


Share this:

, , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

8 komentárov: