Decadence Now


Milí moji blogloveri. Opäť sa Vám hlásim s outfitom na tento týždeň. A hoci som sa na ďaleký východ Slovenska do Sobraniec chystala poctivo, vďaka zotmeniu nastavenému na tretiu som si pre Vás prichystala post plný hrôzostrašného prostredia, rozbitého skla, zatekajúcej strechy a dekadencie :D Zo zanedbanej budovy Sobraneckých Kúpeľov v kabátiku od SheIn.com a topánkach od CCC shoes & bags.


Po predošlom článku z Gorlíc, kde bolo naozaj nádherne sa dnes spolu so mnou prenesiete do priestorov, ktoré tŕpia ľudskou ješitnosťou a súdnym sporom, ktoré asi nikdy nebudú hostiť návštevníkov uživajúcich si „kvalitu“ slovenského kúpeľníctva. Ale ináč som veselá a šťastná. Hneď na to som sa totiž preniesla do podniku Gottwaldka v Prešove ;)



Ak ste tam ešte nikdy neboli, ešte stále máte, čo do gastronómie, čo objavovať. Pre mňa je Gottwaldka miesto, kde pred každým koncertom v Christi alebo Wejve zájdem na dokonale načapované pivko a excelentne dochutené Poutine hranolky. Dikes chlopci.


Svoj dnešný longline kabát od SheIn.com s drape collar golierom som, keďže sa nezapína, stiahla pomocou opasku. Je to super spôsob ako ozvláštniť ktorýkoľvek z Vašich kabátov aj keď sa zapína. Obľúbených kabátov predsa máme len pár, ale opaskov desiatky :D Pod kabátikom nesmie chýbať rolák. Najväčším hitom sú úplne simple hladké roláky, maximálne s jemným vzorom.

 


Ako každý rok v jeseni a začiatkom zimy tu máme módne ataky od kožených výrobkov oblečenia každého druhu. Dávajte si veľký pozor na nedobre padnúce koženkové nohavice. A verte, že sa nahľadáte. Skrotiť koženku pre ženské bedrá a zadok je mission imposible :D Topánky však nájdete hneď. A to napríklad moje kožené botinky Lasocki - Morelli s vybíjanými opaskami a na stĺpcovom opätku od CCC.


Vaša dekadentná, ale vždy veselá,


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

4 komentárov: