Different But Stylish


Viktoriánska móda už dávno nie je len pre kráľovskú rodinu a skladaná sukňa s dĺžkou pod kolená už viac nie je výsadou našich babičiek :D Ak pre Vás jediným trendom na svete nie sú trčiace prsia len tak-tak zahalené blúzkou a napuchnuté zadky z drepovačky v legínách, pozývam Vás na zkúknutie nového postu s prívlastkom Classy Sassy ;) A ak v zdraví dočítate, hoďte mi pod článok komentík s odpoveďou na otázku: Máte vo svojom šatníku nejaký dizajnérsky kúsok? Ak áno, aký? Jednej z Vás pošlem novučičké náušnice z dnešného článku.




Móda so sebou prináša aj kúsky, ktoré by ste si pri rannej nestíhačke do práce zrejme neobliekli. Nemusia to byť ani takmer nenositeľné modely stiahnuté do Vášho šatníka priamo z módnej prehliadky. Niekedy stačí, že je suknička z nezvyklého materiálu či strihu a niekedy keď je blúzka tak trochu žabó :D číže uletená. Skombinujte tieto kúsky spolu s pankáčskymi botičkami a vyšantite sa!




Už dlho som Vám chcela ukázať outfit, ktorý nechce byť trendy, sexy, alternatívny ani tuctový. Môj dnešný outfit chce byť sám sebou a nikoho sa nepýta na názor. Pre veľa žien je práve takýto styling tou pravou cestou. Ja som dnešnú viktoriánsku blúzku skombinovala s čiernou skladanou sukňou zo semišu. Mohlo by sa zdať, že táto kombinácia bude pôsobiť výhradne štýlom smart casual, ale ja som s tým vybabrala.



Obula som si metalické topánky, na rameno zavesila crossbody kabelku s pankovými nášivkami a náušnice so strapčekmi. Prvky, ktoré vnášajú so pokľudného a uhladeného outfitu adolescenciu a vzdor. Preto nezabudnite na výrazné líčenie a vlasy, ktoré nebudú smutne visieť z tej Vašej kotrby ale budú šialene poletovať a hompáľať ;) A aby ste to mali kompletné, nezabudnite si do nosa vopchať ringľu :D




Teším sa na Vaše zaujímavé komentáre, Vy sa tešte na ďalší článok už čoskoro. Všetci spoločne sa tešme z babieho leta. Zajtra má byť počasie tak akurát na blúzku a sukničku ;)


Súťažná otázka na tento týždeň znie: Máte vo svojom šatníku nejaký dizajnérsky kúsok? Ak áno, aký?
  • Hráte o náušnice z dnešného článku
  • Vyhodnotenia sa dočkáte najneskôr o týždeň
  • Výhru Vám pošlem osobne v rámci celej SR a ČR

Vaša Classy Sassy


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

14 komentárov:

  1. Pravdupovediac, nemám ešte žiadny... ale rada by som nejaký model vlastnila :)
    Kristy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak snáď čoskoro natrafíš na dajaký úlovok, ktorý bude stáť za to♥

      Odstrániť
  2. To septum v nose a naušnice v uších se k tomu outfitu podle mě vůbec nehodí

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môže byť, že sa tento look nebude páčiť každému :)
      Avšak s tým som počítala a v článku objasnila ♥

      Odstrániť
  3. čo sa týka outfitu, tak sa priznám, že to nie je moja šálka kávy, s týmto štýlom si veľmi netykám... ale páči sa mi to posolstvo, čo sa za ním skrýva ;) skutočne si ide svoje a to je len dobre!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No podľa mňa super outfit :) "viktoriánsky" som sa s takým nestretol. metalické topánočky mi dosť svietia :D na môj vkus ale inak super. Ale pojem "ringľa" ? to máš odkiaľ, predpokladám, že to je tá vec, ktorú si pripínaš pri istých príležitostiach do nosa :D nejaký prsteň?:D A donedávna som mal v skrini krémovú bundu ktorú on nosil 80-tkách ale prišla mi rebelská :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! :)
      áno, toto v nose to je ! :D
      Už prestala byť rebelská? :D

      Odstrániť
  5. Najviac dizajnérske kúsky v mojom šatníku sú tie, ktoré ušila moja krstná - krajčírka :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je skvelé mať niekoho tak šikovného v rodine! :)
      Máš záruku, že to máš naozaj len ty :D

      Odstrániť
  6. Ak mám byť úprimná žiaden dizajnérsky kúsok v šatníku nemám.Pekný zvyšok víkendu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Donedávna som ani ja skoro žiadné dizajnérske kúsky nemala, ale začínam v nich vidieť akúsi originalitu, umenie... :)
      Nápodobne prajem :)

      Odstrániť
  7. Nemám zatiaľ žiadny taký originálny kúsok, ale uvažujem nad tým viac a viac :)

    OdpovedaťOdstrániť