Tatra Flowers


Krásny deň Vám všetkým :) Opäť sa hlásim z Oravy a hoci outfit tunajšiemu upršanému počasiu vôbec nezodpovedá, dúfam, že sa na nás slniečko ešte usmeje. Potom sa aj Vy budete môcť vykvasiť na čerstvo pokosenej lúke s limonádou v ruke a s týmto dvojdielnym outfitom na sebe. Predstavujem Vám Crop-top a Mermaid Sukničku od Gamiss.com



Keď už som si myslela, že ma nič neprekvapí a moja festivalová sezóna bude nadobro ukončená, prišla ponuka, ktorá sa neodmieta. Ponuka skoro ráno (o piatej) vstať, obuť vibramy, zbaliť svetrík, pršiplášť a kamošov a vybrať sa na štvorhodinovú túru na Téryho Chatu (2 015 m.n.m) do našich veľhôr, Vysokých Tatier. Počas celej túry si hmkať známe melódie a tešiť sa na zdolanie tejto prekážky. Prečo? Lebo hore, na tom najkrajšom mieste v Tatrách kde čapujú pivo, sa chlapci hecli a prišli zahrať nezabudnuteľný koncert. Billy Barman a Dievčatá...Potichu! v rámci prvého ročníka festivalu Tatra Flowers.



A môžu si ochranári a internetoví trollovia hovoriť čo chcú, bolo to to najkrajšie spojenie hudby a prírody aké si viete predstaviť. Veď si stačí pozrieť film Heima od Sigur Rós, ktorým sa po tomto hudobnom zážitku budem utešovať a nervózne prečkávať do ďalšieho ročníka tohto prírodného festivalu, ktorý šetrne a citlivo spája prírodu s hudbu a našou/Vašou návštevou Tatier. Nech sa Vám darí kvetinky a prekvapte nás aj budúci rok ;)




Outfit z túry som si pre Vás, žiaľ, nepripravila. Veď si skúste nastaviť budík na piatu ráno, štyri hodiny makať a potom sa v prepotenom svetríku v teplákoch a turistických bagandžiach odfotiť v sexi póze :D Nesplniteľná úloha, no vždy pre Vás mám aspoň menšiu ochutnávku na instagrame @lauismyname aj na IG príbehu ;)




A keď už sa tak túlame po Tatrách, pripravila som si aj príznačnú súťažnú otázku. Vyhrajte tento týždeň rovnaké náušnice ako mám ja v dnešnom článku! Stačí ak mi zodpoviete otázku: Aké je Vaše najkrajšie miesto vo Vysokých Tatrách? A keďže milujem čítať Vaše odpovede a príbehy, nešetrite slovami a napíšte kľudne aj o nezabudnuteľnom zážitku, ktorý sa viaže k Tatrám. Ja som Vám dnes ten svoj už vyrozprávala ;)

Súťažná otázka na tento týždeň znie: Aké je Vaše najkrajšie miesto vo Vysokých Tatrách?
  • Hráte o náušnice z dnešného článku
  • Vyhodnotenia sa dočkáte najneskôr o týždeň
  • Výhru Vám pošlem osobne v rámci celej SR a ČR
Vaša Tatranka


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

8 komentárov:

  1. Mne osobne sa veľmi páči Kriváň, aj keď je to náročnejšia túra. O to krajší pohľad tam je :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. fotky sú krásne, veľmi sa mi páči to poľné prostredie :) komplet je veľmi pekný, svedčí ti! a koncertík musel byť veľmi milý, úžasný nápad ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V Tatrách sa mi najviac páčia tie fialovými kvetmi posiate lúky, ktoré mi pripomínajú film Hobbit :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie sú naozaj krásne!...aj keď som Hobbita nikdy nevidela :D :)

      Odstrániť