Rosemary🌹


To je ale pekné anglické meno. Ale u nás by sa asi neudomácnilo. Veď ktorá z Vás by sa chcela volať Rozmarín lekársky? :D O takej jednej spieva napríklad aj kultová kapela Interpol v piesni Evil, ktorú kvôli jej zameraniu na menšinové publikum zrejme nepoznáte. Stojí za vypočutie ;) Ale iné som chcela. Ruže, everywhere! Tak nepanikárte a podvoľte sa. Ešte nejakú dobu to potrvá.



Sama neviem čo je toto za módu a ani prečo má také čaro, ktoré ma primälo k tomuto článku. Ale jedná vec je istá. Keď na svoju starú antisexi blúzku našijete rozkvitnutú ružu stane sa z nej naj-top-trendy kúsok jarnej sezóny. Rozhodla som sa zviesť sa na tejto vlne copyrightu a ukázať Vám, kde všade sa takého dolčeho a gabanu dá napchať ;)


Obchody nám doslova rozkvitli farbami ale aj reálne. Úplne najčastejšie sa s kvietkom stretnete na blúzke alebo košeli. V tomto som s tým trošku vybabrala a poriešila som si okvietkované body. Druhé miesto si vyslúžili rifle, ktoré rozkvitli na každom mieste. Nájdete na nich kvietky realistické či také ako ste kreslili počas výtvarnej na základnej škole. No už mi chýbajú len na klobúku a saku. A čudujem sa, že mi nevytlačili moje hviezdičky na topánkach :D




Víkend som trávila v rodnej Trstenej. A takúto spúšť som našla na mieste kde som to niekedy dávala aj bicyklom. V niekdajšom „nákupnom raji Slovákov“, kde mali ružičky na kadečom už v čase, keď ešte Domenico a Stefano z dolčeho na svete neboli :D Na opustených trhoch v poľskej Jabłonke. Aj keď som už ja s ružami hotová, všeobecne platí, že ružu si zaslúži každá žena. Tak akú si vyberiete Vy?


Vaša ružatá,


Share this:

, , , , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

3 komentárov: