Palm Sunday

Lace-up outfit + giveaway súťaž ;)


Aj kvietky krásne kvitnú aj včeličky už nebudú hladné :D Pomyslela som si keď ma chvíľkovo vystrašil hukot, ktorý v týchto dňoch vydávajú všetky rozkvitnuté stromy a kry. Jar je obdobie plné radosti z prebúdzajúcej sa flóry a fauny či optimizmu, ktorý nám zhadzuje kabáty. A keď už ste aj Vy vymenili huňatú srsť za letnú, nezabudnite na lace-up trendy tohto roka z ktorých sú sukničky a blúzky úplne najviac.




Ale príchod jari nám nenaznačujú len otravné mušky či snežienky. Tým pravým dôkazom jari je, že už takto o týždeň sa budeme triasť hrôzou, čo si to na nás tí chalani zase pripravili :D Keď už sme pri tom – najlepší outfit na Veľkonočný pondelok je pršiplášť. Za túto radu nad zlato by ste mi mohli zase poradiť Vy. Neviete niekto o nejakom zázračnom mieste kam sa dá schovať pred vedrami vody a olievačmi?




Dnes nosím lace-up blúzku, ktorú som mala už aj minulý rok, ale nestihla som sa pochváliť. Je z perfektného materiálu akoby konopného plátna, z ktorých boli niekedy košele v ľudových krojoch. Teraz už sú asi len v múzeu tak bude srandovné sledovať, kedy tam skončí aj tá moja. Spodok mi tvoria ako klasicky, fishnet silonky tentoraz však s menšími očkami. No najnovším prírastkom do môjho šatníka je šnurovacia suknička. Ladí?




O tejto úžasnej crossbody kabelke s vyrezávaným vzorom by som musela spraviť samostatný článok, takže ďalej. Do takýchto vyzývavejších outfitov volím jemnejší make-up, aby si Vás s niekym nesplietli :D Ale očká čierne musia byť. A doplnky na seba hádžem podobne. Keďže kovu a šnúrok je na dnešných kúskoch oblečenia požehnane, šperky by sa ich nemali snažiť prekonať. Jemné náušnice a tenký choker. Tie som si ináč od CRIBS Jewelry kúpila dupľovane a rada sa o ne podelím s Vami. Tak ste pripravení na dnešnú súťaž?


Súťažná otázka už bola spomenutá aj v článku a teda znie:
Kam sa na Veľkonočný pondelok schovať pred spŕškou vody alebo ako to robíte Vy? ;)
Rady mi píšte do komentárov.

  • hráte o kombo: náušnice + choker
  • vyhodnotenie bude už čoskoro, v ďalšom článku
  • výhru Vám pošlem osobne, kdekoľvek v rámci SR a ČR ♥
Vaša, ak ma nezachránite, tak čoskoro oliata


Lau Ren


Share this:

, , , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

26 komentárov:

  1. Ahojky :-) kam sa schovať počas Veľkonočného pondelka? To je teda záhada. Mne občas pomôže neotvárať dvere "kupačom". :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D Ešte keby neboli tak agresívni aj voči dverám :D

      Odstrániť
  2. No ja som chcela napísať presne to isté..že proste netreba otvoriť :) Zamknúť a mlčať, hrať mŕtveho chrobáka a potichu čakať, kým neodídu :D Ja som ešte niekedy zvykla ísť k babke, kde ma nikto nepoznal a mala som pokoj :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zvláštne, ale tam kde ma nikto nepoznal ma vždy najviac zliali :D

      Odstrániť
  3. Naco si robit vrasky kupacmi, kym sa neinspiruju Hornou Dolnou a nepustia na teba plny trysk z hadice, par kvapiek iba zlepsi imunitu. Takze po tejto skusenosti ja uz vedra velmi uctievam. :D Ale, ked uz chces vymenit sprsku vody za zblnkot vody chod na vylet do prirody. Smer Becherov a tie krasne konciny a nenajde ta nik a navyse budes mat uzasne prirodny den. A kebyze uz mas toho vazne dost tak stale mozes predstierat nadchu, tym dosiahnes, ze ak uz na kupani budu trvat aspon pouziju teplu vodu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Najlepsie sa ukryva na dedine u babky kde ma nikto nepozna a ani tam nieje vela chlapcov :D Ale ked som bola mladsia dala som si prsiplast a sedela nastvana v izbe, ze je to take nespravodlive, ze preco my zeny musime tak trpiet :D Este aj rodit deti ako by to nebolo dost a este aj tento zvyk.
    Inak aj pivnica bol zaruceny trik :D Ale uz to nejako cele ide do uzadia a nemusim sa skryvat. Uz som velka a mam max. malych sibacov od suseda :D Inak ten pocit ako Vam niekto bucha s prutikom po zadku. No neviem ako vy, ale ja sa citim strasne trapne. Ani neviem ci mam akoze vyskat aby ich to potesilo, utekat alebo len tak stat a blbo sa pozerat :/ :D tonuz radsej pohar vody ako toto :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDDDD pobavilo!! :D a úplne súhlasím, tiež som bola celkom nahnevaná na tento zvyk :D Asi to dám na pršiplášť! Minimálne z recesie :D
      Toto s prútikom je fakt mega trápne! :D

      Odstrániť
  5. Lauri, vyzeráš super!! Milujem rozkvitnuté stromy a na fotkách vyzerajú krásne, aj ja sa už chystám k babke na záhradu pofotiť niečo trochu v prírode :)

    www.nasklee.com | www.nasklee.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, ako mladšia som mala zvyk vždy s maminou ísť niekam na kúpalisko .. skončila som síce mokrá, ale vďaka svojej vlastnej vôli .. a navyše sauny, vírivky a podobné srandy mi vždy pomohli zrelaxovať . Teraz sa veľkej noci celkom teším, možno preto, že som neskončila "vo vani" už asi 4 roky a vždy sa pri tom niečo popije a večer bývajú skvele party .. tak hádam to teraz nezakriknem .��

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, tie párty bývajú skvelé! :)
      Uži si to tak ako aj Veľkonočné sviatky ♥

      Odstrániť
  7. Ahoj Lauri,
    my s mamkou a sestrou zvykneme počas veľkej noci niekam utiecť. Buď je to príroda, alebo beháme po obchodoch. Je to príjemný relax a zábava v jednom..navyše zostaneme suché :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super outfit!!!❤️👌🏼

    Mej se krasne
    ByGabra
    www.bygabra.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nádherné fotky, jen bych je zvětšila < jsi krásná :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Asi najlepšie bude nikomu neotvoriť, alebo ísť na víkend trebárs do Ríma 😎

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Najradšej by som hneď teraz sadla do lietadla smer Rím! :D :)

      Odstrániť
  11. No tak som asi jedna z mála žien,ktoré oblievačku majú rady a beriem ako samozrejmosť že opäť skončím v potoku...no keď som bola malá tak väčšinou maminka povedala že som išla k babke tak trošku obliali/pokropili vodou ju aby dostali nejakú odmenu.Veselú Veľkú noc prajem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Téda! Vážne si jedna z mála :O
      V tom prípade Ti prajem aby si si to poriadne užila! :)
      Veselú Veľkú noc aj Tebe :)

      Odstrániť