Prague Guide by Bloggers


Počas poslednej návštevy môjho najobľúbenejšieho miestečka na Zemi som na sebe odprezentovala spaghetti strap top, ktorého boli plné výkladné skrine. Vtedy sme sa asi aj s mojimi bloglovermi zhodli, že topy, až nápadne pripomínajúce nočné košieľky neznesie každý šatník. A dnes, o niekoľko článkov neskôr, sa fast fashion na spotrebiteľoch opäť vybúrila :D Ešte pred nedávnom povinná výbava ľahších žien, dnes fenomén, v ktorom pobehujú aj trinástky. Nets Tights (sieťkované pančušky/silonky), biele či čierne, s okami veľkými či malými no hlavne aby trčali a bolo ich vidno sa votreli do prádelníka nejednej fashionistky ;)




A keď už ich máte, dajte si v Prahe dobré jedlo a pitie. Ako všade na svete aj tu platí, že najlepší nočný bar nie je na Václavskom námestí a najlepšia reštika či kaviareň nie je na tom Staromestskom. To naj je starostlivo ukryté pred zrakmi turistov, no v bedekroch ich hravo nájdete. Tak zbehnite na rannú kávu do café Lounge kde sa aj fajne naobedujete, na večeru Vám v Monarch Gastrobar spravia chutné tapas a drink podľa chuti od BONVIVANT's Vás naštartuje pred nocou strávenou v Hangar bare či u Jamesa Deana. Chutilo? :P




Dnes som si na prechádzku po nábreží Vltavy vzala samé jarné chuťovky. Nakŕmila som snehovobiele labute a drzé čajky, užila si slnko a jeden plzeň no zbytočne nesedela a nečakala ale šla tvoriť svoju budúcnosť (nápis na rifľovej bunde). Na silonky som si obliekla rifľové šórtky s kvietkami, ktoré korešpondujú s rifľovkou. Nets Tights, ako každý módny výstrelok musíte nosiť správne. Preto si k ním nezabudnite vziať crop-top aby ste silonkám nechali miesto na vyplnenie Vášho drieku.




Kruhy v ušiach, to tiež nebolo nič pre mňa. Avšak k zriedkavo sa vyskytujúcim outfitom sa hodia ako nič iné. Preto by vo Vašej šperkovničke mali mať svoje miesto. Ale až v tom najspodnejšom šuplíku :D 

  

Sieťkované silonky sa stali najnovším módnym hitom a všadeprítomnými instagramovkami boli pretlačené na piedestál trendy oblečenia tejto sezóny. Tak odložte predsudky, zadovážte si podobné a buďte IN. Dnešná Praha v mojom blogu o móde Vám ukázala nets tights v kombinácii so streetovým outfitom. A čo čakať od zajtrajška? No nets tights zakomponované v casual outfite by tiež nevyzerali zle ;)


Nateraz sa však lúčim. Utekám do Lucerny na jedinečných Band Of Horses. Ak chcete spolu so mnou zdieľať atmosféru z ich koncertu, sledujte ma dnes večer aj online na instagrame @lauismyname (igstory) 


Vaša


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

9 komentárov:

  1. Bože, no tak to je dokonalost ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeem!♥ Pravdu povediac mi bola pri fotení pomerne zima, ale neviem sa dočkať teplejších dni kedy túto kombináciu vynosím :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. http://www.dresslily.com/oval-mirrored-sunglasses-product1870616.html?lkid=1571390 ....v tejto farbe sú vypredané, ale nádeš ich aj v iných farebných kombináciach :)

      Odstrániť
  3. Super outfit ako vždycky ale ta rifľovku je strop tie kvietky .. Páči sa mi ze nosíš to čo je IN a zároveň si originálna 😍👌

    OdpovedaťOdstrániť