Christmass Retrospective

Oblečenie, oblečko, handry či pred stopäťdesiat rokmi zvané háby a šúchy síce sú tou najvýraznejšou formou vyjadrovania módy či módnych trendov, ale tak ako nie je kompletný ženský dekolt bez šperku , tak nie je kompletný náš bežný deň ani bez mejkapu a úpravy vlasov. Fajnových vychytávok na skrášľovanie nikdy nie je dosť a preto mi nevýslovnú radosť robí aj oneskorený Vianočný darček od irresistibleme :)



Ľudia čo ma poznajú, ale aj tí s orlím zrakom vidia, že s každomesačnou návštevou kaderníckeho a kozmetického salónu nie som kamarátka. Dosť to flákam a preto si dávam dvakrát pozor na to, aby som nepoužívala nekvalitné šminky či hardvér na vlasy. S hrebeňom, ktorým zároveň žehlíte sa ale stanete nerozlučnými kamarátkami :)

Pred:

Po:

K vlasom šetrný, časovo nenáročný, na ovládanie jednoduchý a dizajnovo dokonalý. Taký je Jade Hair Straightening Ceramic od irresistibleme.com. Ak si teda nechcete zničiť vlasy neprestajným prepaľovaním Vašej hrivy, cenovo výhodný Jade Brush je prvou a správnou voľbou. Už teraz sa teším na ďalšie vianoce ;)

♥Viac tu♥
👇

Vaša vlasatá,
Lau Ren♥



Share this:

CONVERSATION

0 komentárov:

Zverejnenie komentára