I'm twisted


Odhliadnuc od toho, že sa tento rok za víťaza neformálneho účesu vyhlásil konský chvost, majú tie brčky predsa len niečo do seba. Ja Vám mojím dnešným postom a tiež postom predošlým ponúkam priestor pre porovnanie a poprípade aj hlasovanie v podobe komentárov pod článkom ;) Niekto sa s takouto neskrotnou hrivou narodí, iní si musia nakúpiť drahé kulmy a pustiť sa do práce. Ja som ten prípad, ktorý je o tých 20€ za kulmu ľahší :D




Ono ale navzájom by sme si nemali nič závidieť. Rovné vlasy či vlnky, všetko má svoje pre a proti. Každá z nás čas od času zatúži práve po tom čo nemôže mať a má to iná. Teraz som však neodbočila k chlapom. Ešte stále sme pri vlasoch a pri tom, ako sa Beyoncé hodinu v kúpeľni trápi so žehličkou aby skrotila svoje kučery lebo aj ona by sa niekedy chcela zobudiť, rozčesať vlasy, stiahnuť gumkou a ísť do potravín na rožky.



Do dnešného živelného outfitu som volila lodičky v ktorých sa ešte stále učím chodiť :D a tie som doladila kabelkou, rovnako púdrovo-rúžovej farby. Top dnešného OOTD tvorí svetrík. A nie hocijaký ale takzvaný cross back alebo v tomto prípade twisted sweater od Zaful.com odkiaľ mám aj ďalší choker do svojej zbierky. Ružový rovnako ako aj ďalšie moje dnešné doplnky. K streetovému outfitu na každý deň, kedy neide o oblečko ale o Vaše pohodlie, sú neodmysliteľnou súčasťou čierne high waist rifle. U mňa ako obyčajne ;)




Keď ešte pred chvíľkou som sa mohla prejsť z domu do obchoďáku len vo svetríku, teraz to teploty znova ťahajú na -10°C a ja sa s Vami pre dnešok lúčim zahúľaná pod dekou.


Dnešný outfit Vám z ulice do pohodlia domova priniesla,


Lau Ren


Share this:

, , , , , , , , ,

CONVERSATION

4 komentárov:

  1. Ten svetrík je úplne mega, veľmi ti pristane, aj keď v lodičkách by mi ešte bola zima a ešte si stále užívam čižmičky rôzneho druhu :D No a o vlasoch máš pravdu, každý by chcel to, čo nemá..ja ich mám rovné a neustále si ich točím aj keď mi vlny dlho nevydržia..ale pre ten pocit to stojí :D

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeem!♥
      A hlavne je neskutočne pohodlný!:)♥
      Presne...ten pocit :D

      Odstrániť