Happy New Year !!!๐ŸŽ†๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰


Ja viem. Dnes si nepozriete mรดj novรฝ ฤlรกnok. Dokonca, ak ste silvestrovali poctivo, ani zajtra Vรกs chuลฅ vstaลฅ z postele a ฤekovaลฅ dรกku Lau Ren nepochytรญ. Aj tak Vรกm vลกak ฤakujem za rok 2016 plnรฝ pribรบdajรบcich fanรบลกikov a ich komplimentov. Za rok, kedy blog laurinstyle.com uzrel svetlo sveta, za rok plnรฝ skรบsenostรญ a hlavne mรณdy. ฤŽAKUJEM!

Do tohto roka som vstupovala s mojรญm, asi prvรฝm predsavzatรญm v ลพivote. Bol to zรกvรคzok voฤi Vรกm, mojรญm fansom a ฤitateฤพom, ลพe sa na mojom blogu stretnete ฤo tรฝลพdeลˆ s novรฝm blogom. Myslรญm, ลพe mi to vyลกlo a preto sa nebudem bรกลฅ napฤบลˆaลฅ ฤalลกie ciele v ลพivote. Drลพรญm vรกm palce s tรฝmi vaลกimi ;)


Na Vianoce som bola doma, v kruhu rodiny, ลกลฅastnรก :) Oprรกลกila som tradรญcie ktorรฉ boli zabudnutรฉ poฤas celรฉho roka, uลพila si ten boลพskรฝ kฤพud a dostala som krรกsne a uลพitoฤnรฉ dary. Bola som v kostolรญku, na priehrade (kde som mimochodom aj fotila) a hrala som sa so sestriฤkou. A veฤery si uลพรญvala posedenie a spoloฤnosลฅ kamarรกtov vo Vรญnรกrni v Trstenej...choฤte tam! :)


Dnes mรกm na sebe outfit v ktorom, ak Vรกs nelรกkajรบ ลกaty, mรดลพete รญsลฅ aj na silvestrovskรบ pรกrty. Casual blejzer, trblietavรฉ body a ฤierne dลพรญny. Niฤ pohodlnejลกie neexistuje. K tomu nejakรฝ ลกperk, tento rok tak obฤพรบbenรฝ choker a kabelku alebo len toaletnรบ taลกtiฤku. Mimochodom, sako/blejzer je od Zaful.com - od eshopu z ktorรฉho mi sedรญ vลกetko รบplne perfektne ♥



Rok 2017 vidรญm ako prvรฝ rok na ktorรฝ som si kedy naplรกnovala nespoฤet zmien a pracovnรฝch cieฤพov. Predstavujem si ho ako plnรฝ lรกsky, ลกลฅastia a spravodlivosti ;) A presne toto Vรกm prajem! Z celรฉho srdca. A budem rada ak pri tom vลกetkom s Vami budem mรดcลฅ byลฅ prostrednรญctvom mojich postov.


S lรกskou


♥♥Vaลกa Lau Ren♥♥

Share this:

,

CONVERSATION

3 komentรกrov: