Vítanie jari

Dobre počujem?  Cestou na fotenie pre dnešný post ma zastihla správa z rádia. Že 15 až 17 stupňov? Juchúúúú :) Určite sa aj väčšina z Vás teší na radikálnu zmenu šatníka. Na vršok tak maximálne mikinu či sako, CeGečka (Ceplé Gače) vymeníte za sukničky a tenký denim, ťažké bagandže za číňany a namiesto huňatej čiapky s brmbolcom si nasadíte ružové okuliare. Ja som sa rozhodla dopomôcť čo najrýchlejšiemu príchodu jari a preto sa Vám v tomto článku predstavujem v čisto jarnom outfite, ktorý hýri farbami, jemnými tónmi ružovej a ľahkými, vzdušnými materiálmi.
A čo si ako prvé oblečiete Vy? Na mne môžete vidieť bielu blúzku s výstrihom v štýle casual, ktorá je z božského materiálu...prirodzene sa vlní a je to nový úlovok pre môj šatník. Až nechápem, že som ju našla vo výpredaji. Na vrch som si dala pestré sako. Je predĺžené, je moderné a pohodlné. Je to jednoducho najnovší módny hit na jar, preto ak ešte nemáte predlžené sako alebo kabátik, utekajte do obchodu. V predaji ešte moc nie sú, ale ja ich doma mám už z minulej sezóny. Mám na mysli svetlo ružové rifle. Dajte tomu ešte týždeň a už aj Váš obľúbený obchod bude plný letných farieb.
Nakupujete aj z internetu? Ja cez internet nakupujem hlavne ak je niečo nedostupné v kamennej predajni. Milujem totiž zážitok z nakupovania. Obzeranie výkladov, nekonečné chodenie z obchodu do obchodu, prikladanie kreditiek k platobným terminálom a nakoniec kávička. Tentoraz som si v shopping parku vyskúšala asi desatoro heelsov v rovnakej farbe, no ani jedny mi nesadli ako by mali. O to väčšie bolo moje prekvapenie, keď som rozbalila krabicu od kuriéra a obula si topánky z netu, ktoré mi sadli ako Popoluške.




Viem, že sa nám pár krát ešte rozsneží, veď aj Veľká Noc je v nedohľadne. Treba byť ale vďačný za každý relatívne teplý deň tak, ako som to spravila ja. Dúfam, že aj naďalej budete sledovať, ako sa otepľuje v mojom šatníku. Aspoň do decembra ;)  

Share this:

CONVERSATION

16 komentárov:

  1. Nádherná! :) Také bych chtěla, aby na mě oblečení vypadalo tak krásně - a abych měla nožky na tento typ lodiček :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Laura je to krásne! Ako vsetko, si skvela ako za objektivom tak aj pred, nech sa darí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá to nádherně svěže:)
    Jen škoda, že hlásí, že má být dnes krásně, ale další dny zase ošklivo :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každý deň inak :/
      Už teraz sa neviem dočkať leta. :)

      Odstrániť
  4. Ten kabátik je nááádherný!! celé sa mi to neskutočne páči :)

    http://miskaholla.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Také jsem si zamilovala květinový kabátek. A ta rtěnka! Vypadáš naprosto úžasně :)

    Poshlife

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherné! <3 Odkud je kabátek a kabelka? :)

    OdpovedaťOdstrániť