Aztécke vzory, cowboyské strapce.

Celý týždeň sa pracuje, učí sa, cestuje a kadečo ešte, a potom sa pozornosť nás všetkých upriami na jedno jediné. Víkend :) Ja som mala cestu domov naplánovanú už asi mesiac. Konečne mi to vyšlo tento víkend a cestou som sa rozhodla, že pre Vás pripravím niečo extra. Kam budú viesť moje prvé kroky po dlhšom čase na Orave bolo hneď jasné.

Po ochutnávke dobrôt z mamkinej kuchyne som od tabletu odtrhla aj svoju milovanú sestričku. Ach tá mládež :D Celé dni je to ponorené viac v displejoch ako v knihách. Preto jej malý výlet prospel. Počas toho, ako sme do vody pokrytej tenkou škrupinou ľadu hodili asi sto šutrov a poriadne sa pri tom nasmiali, som aj čo to pofotila.  
Všetky kabáty ostali na východe a ja som sa vybrala na sever, kde zvyčajne býva o nejaký ten teplotný rekord chladnejšie len v, takpovediac, jarníku. Nevadí. Nohavice a boty ste na mojom blogu už istotne videli. Čo je ale novinkou? Určite ani tento rok nezanevrite na strapce. S akýmikoľvek strapcami na čomkoľvek, je to vždy o dynamike. O chôdzi, ktorú sprevádza nekončiaci pohyb kožených pásikov. Niečo podobné zažijete pri nosení volnejšieho plášťa, určite zaujmete aj dynamikou v žiari slnka sa odražajúcich trblietavých flitrov na svetríkoch.


Aztécke vzory po jeseni taktiež nevymiznú. Pierka, indiánska tématika a rôzne kocky, pásiky a guľky tu budú aj v lete. Zástupcom tohto módneho štýlu na mojom blogu je nový cardigan na štýl ponča. Veľmi hrejivý a praktický. Máte aj Vy podobný?




P.S: V pondelok ma čaká zubárka. Aj keď sa o zúbky starám pravidelne, nejako mi v jej ordinácii nie je príjemne. Držte palce ;)


Share this:

CONVERSATION

8 komentárov: