INDIA vol II.


ŽIVOT V INDII 

Ahojte! :)
V predchádzajúcom článku som Vám opísala let do Indie, predstavila som Vám krajinu kam vedie dno všetkých odpadkových košov, písala som o zbesilých jazdách autom aj o tom, ako sa každá z Vás môže stať hviezdou. Dnes Vám píšem o práci, o trápnom videoklipe, ale aj o super párty ;)


Byť modelkou v Indii ma bavilo.Na apartmáne som žila so Slovenkou Miškou a Češkou Kateřinou. Bola som šťastná že budem medzi svojimi, hoci som sa obávala aké budú namyslené a nekomunikatívne. Musím povedať, že lepšie kamošky som vychytať nemohla! Zažila som s nimi skutočne perfektné chvíle! :) S Kateřinou síce iba mesiac, ale s Miškou až dokonca.


Prvý deň a hneď džob? Všetky modelky sme bývali na jednom apartmáne. Bola to v podstate izba, so štyrmi spojenými posteľami a sluhom. V Nai Dillí (hlavnom meste Indie bolo takýchto apartmánov hneď niekoľko). Ešte som sa ani nestihla ubytovať a už mi na dvere apartmánu klopal booker so slovami: "Laura dnes máš svoj prvý džob o 21:00." Bola som nesmierne šťastná a moc som sa tešila. Prichystala som sa (sprcha, make-up) a pribalila som si všetko čo mi poradili (mega podpätky a mini plavky) :D
20:30- už čakám, pre istotu aby som nemeškala. Spolubývajúca Miška mi ohlásila, že na ten džob ide aj ona a ľahla si. "Tak to by si sa mala už asi aj chystať,nie?" čudujúc som sa spýtala.
Miška ma vysmiala a uviedla do reality. „Keď ti ind povie za 5 minút- to znamená že cca za hodinku.“
Keď ti povie presný čas tak to je posun väčšinou 1-2 hodiny, niekedy aj tri, alebo ti po štyroch hodinách oznámia že ten džob padá a máš voľno.“ Presne tak to bolo celú dobu počas pobytu v Indii. Super na tom bolo to, že som vždy všetko stihla a nečakalo sa na mňa, no zničujúce bolo samotné a večné čakanie :(
Z apartmánu sme vyrazili o 00:00 a išli sme ešte po modelky z druhého apartmánu (asi na koniec sveta, pretože cestou sme asi 6krát havarovali a nespočetne veľa krát sme zablúdili. Vytočené modelky, zhúlený vodič a ja, v strede zadného sedadla rozmýšľajúc o tom ako zvládnuť všetky situácie, ktoré ma čakajú. 

Viete čo vznikne keď sa stretnú štyri modelky z Európy, jedna indka a traktor?
Klip indického rapera :D
Ideme s Indickou modelkou na aute a ona nám ide poukazovať svoju krajinu. Modelky sú šťastné a robia si selfie na aute. Ona sa zamiluje do Inda (speváka). Vezú sa spolu na traktore, ktorý krúži okolo stromu. Modelky sú opäť šťastné a robia si selfie aj na traktore. Sen každej ženy-neskutočne romantické -_-

V kútiku duše dúfam, že klip nebude mať úspech a nik to neuvidí. (kto ho chce vidieť, píšte do komentu aby som Vám ho mohla osobne poslať) Avšak tie dorezané nohy po tanci v črepinách a moju gigantickú hrču na hlave po páde keramickej gule na moju hlavu v klipe neuvidíte.
Toto bol krst Indiou – natáčalo sa 21 hodín vkuse.

Holí je hinduistický sviatok jari. Je to sviatok farieb a uctievania bohov. To je presne to, čo vidíte v reklamách na Indiu a chcete tam hneď ísť. Nečudujem sa Vám, týmto si ma India získala.
Šéf modelingovej agentúry v Indii nás zobral na V.I.P. párty, kde som sa spoznala s modelkami/modelmi z iných agentúr. Pripomínalo mi to niečo na štýl Projekt X, až na to že toto bolo oveľa lepšie, všetci sme boli od farieb, vonku bolo horúco, hral DJ a všetci sme sa neskutočne bavili.



Nový druh športu? Ako ste určite počuli, India je pre ženy nebezpečná. Spomínam si na jeden webshooting (to je fotenie produktov na internetové obchody), kde ma chcel uniesť jeden muž. Našťastie si to včas všimol SBSkár.
Podobných situácií bolo viac.
Neviem prečo,ale najviac ma dojalo keď nás večer prenasledovala skupinka siedmich detí a hodili si párkrát aj kameňom, až sa dostali do takej blízkosti, že nám stúpali po topánkach. Všetky deti mali vreckovky pri nose a fetovali riedidlo. Báli sme sa čoho sú schopné. Potom si nás zastali nejakí muži, skríkli niečo v Hindi jazyku a tie deti odišli, ale ako sme vyšli z obchodu, stále nás čakali za rohom. Rýchlo sme utekali na apartmán, kde nikto nebol a my sme nemali kľúč deti utekali za nami a stáli pod apartmánom. Vtedy som sa skutočne bála čo príde, keď som počula výťah tak som len netrpezlivo čakala. Našťastie z výťahu vystúpili chlapci z apartmánu.
Slza šťastím vybehla mi.













Vypísala som dosť mínusov, na druhej strane India má krásne miesta!
Nádhernú kultúru a zvyky. :)
A ak chcete vedieť, prečo som si „výlet“ v Indii predĺžila o 10 dní, čítajte aj môj ďalší článok už čoskoro. Zatiaľ môžete v komentároch tipovať ;)
Ďakujem ♥

Share this:

CONVERSATION

7 komentárov:

  1. Dobrý článok a ten videoklip by som si rada pozrela :) Zaujímavá práca inak!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, Lenka.
      Som veľmi rada, že sa Ti článok páči. :)
      Napíš mi svoj e-mail, alebo mi napíš na laurinstyl@gmail.com a ja Ti spätne pošlem videoklip.
      ❤Ďakujem krásne! ❤

      Odstrániť
  2. Super články, pokračuj v ich písaní. :) Rada by som si pozrela ten videoklip, ak by si mohla pošli mi ho na email (dominikapisonova@gmail.com) ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem!
      Moc ma teší, že sa páčia! :)
      Posielam. :)

      Odstrániť
  3. Články o Indii sú perfektné :) mohla by si mi prosím poslať ten videoklip na mail? (smetanovajulia@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ahoj ja chcem určite vidieť ten klip :) ja čo som natačalbohužial som doteraz nenašiel ale chvala bohu si myslím :D.. by sme sa s indiským raaperom hrali v clipe s autičkom na ovládanie :D ak môžeš pošli mi na mail. mmarccotimess@gmail.com budem rád :)

    OdpovedaťOdstrániť