Flea Market



Ahojte! Hlásim sa z cez deň romantickej no v noci bujarej Budapešti. A aj keď by sa Vám podľa fotiek mohlo zdať že som niekde úplne inde, neklamem a ja som naozaj u našich južných susedov. Len tou cestou do centra, ktoré Vám ukážem hneď v ďalších článkoch, som sa zastavila v 19. mestskom obvode, kde Vás okrem priemyselnej zóny a rodinných domov nečaká nič. Až na neodmysliteľnú súčasť života každej ženy. Tou je zbieranie akýchkoľvek čačiek-bačiek, rekvizít, vintage oblečenia a retro predmetov. Vitajte na najväčšom blšom trhu s názvom Ecseri Flea Market Budapest :)




Zobúdzam sa na AirBnBíčku u Džidži. Krásny apartmánik so štýlovými doplnkami s názvom Studio Villa, ktoré si pre výlet v Budapesšti vyberám pravidelne. Vonku je počasie pod psa. Neprestajný dážď neponúka veľa možností pre vyžitie. Shopping v niektorom z centier ma neláka. No výzva objaviť niečo originálne na blšáku aké vídame skôr v hollywoodskych filmoch mi hneď rozhýbala motýle v bruchu. Sadám na električku, presadám do autobusu. Ešte jeden prestup a potulky môžu začať.





Je pravda, že som si na návštevu Ecseri marketu vybrala najhorší možný čas ale zastrešené kóje plné starožitnosti mi ponúkli aspoň skrýšu pred dažďom. Ak sa tam ale vyberiete Vy, čo vrelo odporúčam, na Ecseri market si vyhraďte kľudne aj celý deň, len nech je ten deň slnečný a nech je Sobotou :D V sobotu tam totiž predávajú úplne všetci predajcovia. Ja som si dnes mohla vybrať asi len u desiatich. V sobotu Vám bude núkať svoj jedinečný tovar asi stopäťdesiati.




Verím, že môj dnešný tip na výlet v Pešti sa zapíše do Vášho itinerára. A že si odtiaľ odnesiete originálnu fotečku a aj nejakú tú maličkosť. Dnes som Vás blším trhom Ecseri sprevádzala v ružových bodkovaných šatách vo vintage štýle od butiku @cribs_collection, ktorý nezabudnite sledovať deň čo deň na instagrame rovnako ako mňa pod menom @lauismyname :-*




A aby som sa nemusela báť premoknutých topánok :D pre nôžky som zvolila najnovšiu kolekciu lodičiek značky Dee Zee z predajne CCC shoes & bags v Prešovskej Solivarii na ktorých nemá čo zmoknúť. Hnedá farba s masívnou plastovou retiazkou s tigrím vzorom ktorou je olemovaný zvršok mi dokonale sadla v kombinácii s crossbody kabelkou z prírodného materiálu, taktiež z butiku CRIBS. Inšpirované? Pripravené? Tak hor sa na najbližší blšák :)





Vaša blška


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , ,

CONVERSATION

2 komentárov:

  1. i like pink!
    Very beautiful picture, I like this style of clothes, I also want to try this summer.
    Love your blog, thank you for sharing.
    https://luxhairshop.blogspot.com/
    (づ ̄3 ̄)づ╭❤~

    OdpovedaťOdstrániť