Central Park To Go










...v hlavných úlohách khaki svetrík a leopardia blúzka z Tally Weijl v kombinácii so slamenou kabelkou a tylovou sukničkou od @cribs_collection



Ahojte, alebo by som skôr mala použiť hello!? Už v minulom článku som Vám dala radu pred Vašou cestou do New Yorku. Nájsť si ubytovanie čo najbližšie pri Central Parku som Vám neradila aby ste si mohli vystáť radu na kávičku v legendárnej kaviarni Central Perk zo sitkomu Priatelia.


Kvôli tomu si musíte naplánovať výlet na opačnú stranu Spojených štátov – do Californie a zaplatiť si exkurziu vo Warner Bros Studios v Hollywoode :D Reálne by ste tento movie spot v New Yorku hľadali márne :(


Moja rada však vôbec nebola márna. Central Park je totiž srdce Manhattanu a Vy ho zo svojich plánov nesmiete vynechať. Veď kde na svete by ste našli oázu pokoja, športové ihrisko, romantickú plavbu na loďke a všetku tu faunu a floru ako na takmer centimeter presnom obdlžníku uprostred pravej „džungle“ akou je New York?
  


Ďalšia moja rada znie: „Central Park nie je rád ak ho zanedbávate“ :D Vyžaduje si čas. Hoci svojou veľkosťou i zákutiami Vám nedovolí ho spoznať ani za týždeň. Stále však platí, aby ste sa vybrali na čo najdlhšiu romantickú prechádzku zeleňou, nakŕmili veveričky a dali si dobré jedlo v jednej z reštaurácii ;)


Alebo ste ako ja? Moja prechádzka po parku pripomínala skôr súťaž vo výstupe na čo najväčšípočet skál s výhľadom na najrôznejšie mrakodrapy :D Veď ako inak by som Vám mohla zmapovať najkrajšie zákutia a nafotiť materiál pre dnešný článok? Ak ste rovnakej nátury, kým tam budete, foťáček nepustíte z rúk.







Central Park je tak či onak nezabudnuteľný. Plný lavičiek s odkazmi na ľudí, ktorí ich kúpili sebe alebo ako darček. Doslova si ich adoptovali aby ste si mali na čom posedieť a nasávať atmosféru. Tá sa Vám dostane pod kožu aj keď si zapožičiate korčule a preveziete sa po klzisku hneď vedľa Gapstow Bridge kde sa natáčal Home Alone / Sám doma v New Yorku.



Alebo ste skôr komiksáci? Tak sa nezabudnite stretnúť na moste Bow Bridge ako sa to prihodilo Petrovi Parkerovi a Mary Jane Watsnovej v Spider-man 3. Romantický skvost Central Parku je jedným z najvyhľadavanejších miest v parku a predurčuje k osudovému zamilovaniu sa ;) A nie, ani tam som nebola požiadaná o ruku :/ :D





Samozrejme, o New Yorku Vám tu niečo napíšem aj nabudúce. Dnes to bolo o vychádzkovom outfite v topánkach na vysokej platforme. V štrikovanom svetríku s V-výstrihom z ktorého mi vykukla košeľová blúzka s leopardím vzorom od Tally Weijl. Dôkaz, že zemité farby k sebe pasujú. A zároveň dôkaz, že môj blog je o móde :D


A čo k tomu? No kapsáče by už boli moc a tak som sa rozhodla tento outfit rozbiť cukríkovou tylovou sukničkou s kovovými perličkami. Jej pás s gumyčkou som prepojila dvojprackovým opaskom. Šperkom outfitu je nepochybne v svetlej koži osadený pletený košíček. Dokonalá cross-body kabelka do každého ročného obdobia rozjasnila môj outfit tak, že tým ostatným v skrini od závisti praskajú švy :D Nájdete v butikoch @cribs_collection ;)


Vaša Central Párka


Lau Ren♥

Share this:

, , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

1 komentárov:

  1. Krásny outfit a nádherné fotky, celkovo skvelý článok :) Už odkedy som videla Home Alone viem, že New York raz musím navštíviť :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť