Fashion Guide Of Warsaw


Lub jak smakuje, jak vonia, jak to działa Warszawa.



Cześć! Idziesz do Warszawy? Śledź mój blog o modzie i dowiedz się, gdzie i jak się udać ;) Złapałem taksówkę i pojechałem do Złotych Tarasów, gdzie czerpałem inspiracje z mody jesienią i zimą, jadłem quesadillas w Bobby Burger, i byłem na spacerze w parku łazienki Królewskie. Warszawa, to luksus, smak i relaks. Śledź dziś mój cały blog o modzie i kochaj tę światową metropolię.




Ahojte! Chystáte sa do Varšavy? Sledujte môj blog o móde a dozviete sa, ako a kam sa vybrať ;) Chytila som si Uber vybrala som sa do Złotych Tarasów (obchodného centra, ktoré hýri farbami, trendmi a štýlovou architektúrou), kde som nasávala módne inšpirácie pre jeseň a zimu, len o kúsok ďalej som jedla quesadillas v jednej z najlepších burgrárni v Poľsku a poprechádzala som sa v parku v samom srdci Varšavy. Čo spája veveričky, pávy, jazero, zámočky a čarovnú prírodu? Je to park łazienki Królewskie, ktorý na potulkách Varšavou nesmiete vynechať. Varšava, to je luxus módnych značiek, chuť svetovej kuchyne a relax priamo uprostred veľkomesta. Sledujte celý dnešný článok a zamilujte si túto, už svetovú metropolu. Ja som Vaša módna blogerka Lau Ren a dnes Vás sprevádzam Varšavou a prvým jesenným lookom ♥



Dnes som stavila na pohodlie, ktoré ocením vždy, keď pre Vás objavujem nové fashion spoty pre Váš dokonalý dník kdekoľvek. Veď do Varšavy sa neidete priviesť limuzínou na červený koberec v 15centimetrových opätkoch. Idete tam nasávať atmosféru. Vône a chute veľkomesta, obdivovať výšku budov a oči si vyočiť nad kozmopolitným štýlom obliekania. Jednoducho sa vo Varšave ocitnete v kožených botách Lasocki od CCC shoes&bags a v kompletnom outfite, ktorý si vyskladáte v butikoch Tally Weijl. Sadnete do taxíka a ten Vás už vezie v ústrety nepoznaného, rovnako krásneho ako ste Vy samy v novom outfite. Ako naň?



Budem to opakovať celú jeseň a zimu – prvá vrstva je základ :D Prečo? No aby Vám nebola zimka. Preto som si dnes vzala tenké telové pančušky a biely bavlnený rolák. Všetko naviac by už malo tvoriť vršok Vášho dokonalého jesenného outfitu. Môj dnešný pozostáva z vlneného svetra v oslňivej červenej, ktorý má efekt dotrhania na ramenách. Spredu je zapravený do A-čkovej sukne z imitácie brúsenej kože, ktorá dokonale drží tvar no jej najväčšou výhodou na jeseň je hrejivosť materiálu a sexi dĺžka...alebo sexi krátka? :D Top of the top mi tvorí rifľová bundička, ktorú počas jesene určite neodložíte do šatníka ale bude Vám visieť na vešiakovej stene v prípade pohotovosti ak by ste museli hneď ako prvé schmatnúť niečo v čom budete vyzerať chic. Tá moja z dielne Tally Weijl má ako bonus odopinateľnú ružovú kožušinku na golieri.  








Môj dnešný outfit môže pôsobiť ako z kategórie „z každého rožka troška“ a tak prepojiť takýto komplet doplnkami s rovnakým vzorom vôbec nie je zlý nápad. Mojím spoločným menovateľom pre dnešný outfit sú doplnky s tvídovým vzorom ktorý je na mojej crossbody kabelke aj baker boy čiapke. A to všetko musí byť postavené na kvalite a pohodlí topánok. Vysoké botiCCCky na nízkom efektívnom podpätku vďaka kvalitnej koži znesú Vašu turistiku ulicou ktorejkoľvek metropoly, zahrejú v treskúcej zime na lyžovačke vďaka filcovej výstelke a vo večernej Varšave zaujmú pridanými rozširujúcimi zipsami kvôli ktorým majú jedinečný vzhľad.


Twoja „Vaša“ inspiracja



Lau Ren ♥


Share this:

, , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

2 komentárov: