Time To Pretend


Zdarec školáci! Po dvoch mesiacoch počas ktorých ste určite mnohí navštívili babičku na východe, uleteli si na párty pod holým nebom či vylihovali aspoň týždeň na pláži ste sa vrátili do každodennej reality obyčajného študenta. Verím, že dnes Vás v škole dlho netrápili a že nostalgiu za prázdninami vystriedala radosť z opätovného stretnutia starých známych či naopak, postúpili ste o ďalší stupienok vyššie a objavujete strednú či vysokú s novými tvárami, budúcimi najlepšími kámošmi, s ďalšími nezabudnuteľnými zážitkami, ktoré si pre Vás študentský život prichystal. Tak či onak Vám prajem veľa trpezlivosti s učivom a vynaliezavosti pri prechádzaní skúškami ;) Začal sa školský rok 2018/2019 a ja som Lau Ren, ktorá Vás aj tento rok bude stajlovať do školských lavíc.

P.S: Sledujte ma až kým nezazvoní :D




Zatiaľčo na západe bolo zasadnutie do školských lavíc upršané, tu na východe ste si o tú rozpálenú preglejku hádam aj zadok popálili :D Veru, takéto rozdiely v počasí nás čakajú až do Decembra. Ráno zima, na obed sa pôjdeme rozpustiť a večer sa musíte učiť takže aj tak nič, ale keby ste sa náhodou vyhli učeniu, aj večer Vám bude sviežo rovnako ako doobedu. Preto ste si hádam nezabudli obmeniť šatníky, ktoré sa po novom nezaobídu bez koženky, rifľovky, pančušiek najrôznejších dizajnov, džínsov a to všetko s aplikáciami akými sú kovové ozdôbky, perličky, nášivky či šaty a blúzky s károvaným, leopardím, aztéckym alebo tribal printom.




Ja som dnes do školy nešla. Vychodila som :D Ale súcitila som s Vami a tak som na Vašu počesť vybehla s kolegom @branislavisko na kopec niekde za Košicami aby sme pre Vás pripravili školský edit s jeho geniálnym citom pre fotografiu a ešte lepším pre humor :D Parádne som sa nasmiala v čiernych priesvitných šatách pod kolená, zúženými v páse mojím obľúbeným retro double buckle opaskom s dvojitou prackou. Kombináciu pod šatami už nechám na každého zvlášť no ja som šla ako zvyčajne, do čiernej sukne a braletu. Odporúčam tiež open shoulder blúzku či tielko a k nim šórtky, výkrikom módy sú aj body a k nim nič...ale tak sa asi v prvý deň v škole nechcete zapísať :D




Strieborné metalické boty s otvorenou špičkou sú jarno/jesenným modelom z CCC. Sú elastické, takže obopnú Vaše nožičky a stále sa budú cítiť pohodlne a zapínajú sa zipsom z vnútornej strany takže ideálne na ranné/rýchle vychystanie sa do školy. Užívajte si ich kým sa dá, lebo už čo nevidieť sa našich nôh zmocnia ťažké bagandže a čižmiská :D Ale dôkazom toho, že aj v nich môžete vyzerať trendy a sexy je nová kolekcia od CCC už v obchodoch ;) Pripravte sa na jeseň spolu so mnou a sledujte módne inšpirácie, ktoré si pre Vás pripravím každý týždeň. Bude to naše spoločné módne dobrodružstvo plné zábavy z objavovania nových trendov.





Vaša konškoláčka




Lau Ren


Share this:

, , , , , , , , ,

CONVERSATION

1 komentárov: