Kissed By Sun


Ahojte opäť ľudkovia moji! Po nezabudnuteľnom výlete v Budapešti, ktorého sa týkal predošlý článok a po pretancovanej svadbovačke z nedele na pondelok som sa konečne šla zrelaxovať. Cvrčky mi cvrlikajú, netopiere a nočné motýle na mňa robia nálety ale ja si chillujem a grilujem s drinkom v ruke. Milujem raz za čas vypnúť niekde na samote pri lese, hlavne teraz v jari keď si ma nevychutnáva roj komárov no za to ja si vychutnávam čerstvý vzduch a hoci mi horia dedlajny a nič nestíham, užívam si ničnerobenie :D A čo nerobíte Vy?



Kiežby som tu mohla ostať aj celý zajtrajšok a nechať slnko nech ma trochu osmahne. Márne. Ráno sa musím pobrať na miesto, kde ráno zrejme aj vy chodíte plné síl no odchádzate odtiaľ dobre že nie poštyroch :D Presne tak, zajtra sa pracuje a ja vám chcem toho ešte kopec ukázať. Tak najprv začnem tým dneškom a ostatné moje stajlingové výtvory si tu nájdete napríklad už v nedeľu. Dnešný článok o móde z mojej dielne bude opäť festivalový. A týkať sa bude nielen trblietok, flitríkov a blink blink doplnkov ;)



Základom dobrého štartu do festivalovej sezóny sú boho šaty. Niektoré butiky ale aj svetové módne koncerny, ktoré nás zásobujú fast fashion módou dokonca vyrábajú festivalové kolekcie. Tie už aj teraz môžete nájsť v butikoch ako je napríklad CRIBS. Alebo také Háemko je slávne kolekciami v spolupráci s asi tým najštýlovejším festivalom na svete Coachella.  




Moje biele boho šatičky sú z novej kolekcie vyššie spomínanej slovenskej značky dámskej módy. Festivalové sú pre mňa preto, lebo nechávajú vyniknúť všetkému ostatnému okrem nich. Hoci same o sebe sú pomerne odvážne. Sú krátke, preto sa hodia k festivalovým čižmičkám či gumákom ale aj k vyšívaným lodičkám, ktoré nájdete už teraz v obchodoch s obuvou CCC. Tie jasne odkazujú aj na moje kvietky vo vrkôčikoch. Tie som si zaplietla lebo k odhaleným ramenám sa jednoducho hodia.


Celé šaty sú z čipkovanej bavlny s krajkou na koncoch. Majú veľké flare rukávy a áčkový strih vhodný na opasok. Same o sebe nehýria farbami, keď nepočítame moju pokožku presvitajúcu cez krajku. Na obohatenie outfitu farbami, ktorému chybajú farebné tóny sa na festivale nezaobídete bez čohokoľvek trblietavého. Hoci by to malo byť trblietavé lepidlo vhodné na tvár alebo flitrovaný lak na nechty, mali by ste ich mať poruke ako leokoplast na otlaky a pivo proti bolesti :D Svoj dnešný výtvor mám na tvári, náušnice ktoré ladia takisto, už len aby som si to pred zajtrajším pracovným dňom nezabudla dať dole :D

Vaša trblietavá


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

6 komentárov:

  1. superské fotky aj jednotlivé kúsky :) milujem tvoje festivalovo ladené kreácie ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Love this ornament on your forehead! So magical...

    http://www.editions-lumiere.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nejsem úplně festivalový typ, ale tvůj outfit vypadá vážně skvěle! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tie šaty sú do-ko-na-lé! Aj spolu s tvojim lookom!:)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Thank you for your post, I look for such article along time, today i find it finally. this post give me lots of advise it is very useful for me

    OdpovedaťOdstrániť