Full Of Energy


Čafte! Všimli ste si ako sme posledné dni skočili zo zimy priamo do leta? Vitamínové Déčko nám prostredníctvom sluníčka, ktoré nám oblizuje pokožku, prúdi priamo do tela a my sa cítime zdravo, šťastne ba dokonca bezstarostne. Niet sa čo čudovať, veď naberáme bronz každou slnečnou minútou :) Aj ja som sa hneď rozletela na všetky svetové a cvakám pre vás nové a nové články. Hneď ako som dospala #RedBullMusicSoundclash som vybehla vústrety slnečným lúčom a tu máte výsledok. A ak chcete vidieť budúci outfit prednostne, vždy sledujte IG: @lauismyname kde mám ochutnávku toho, čo chystám na stredu. Všimli ste si?



Áno, bola som na Red Bull Music Soundclash v Košiciach. A vy nie? :o Táto párty roka sa k nám na Slovensko vrátila po šiestich rokoch a ako dlho sa na ňu netrpezlivo čakalo a my sme mohli zahraničným vydaniam tohto projektu len ticho závidieť, tak v našich srdciach zanechala kus svojej nezameniteľnej atmosféry, ktorý nám z nich bude vyprchávať len veľmi ťažko :) Zoči voči sa stretli odvekí rivali :D Rytmus, ktorý sa pasuje za komerčáckeho kráľa rapu a Iné Kafé, ktorých do pozície už komerčnej kaply vtiahla obľúbenosť u ich fanúšikov. Vyhral Rytmo, moderoval Osťo, dídžejoval Vec a Vratko bol smutný z prehry. Ale ja som ho rozveselila – dala som s ním fotečku :D Tú spolu s celým večerom ste vďaka @redbullsk videli aj na príbehu môjho instagramu z vtáčej perspektívy. Takže ak neriešiš lacné napodobeniny, tankuj RedBull a zúčastňuj sa kvalitných „amerických“ párty všade kde sa dá. Až je smutné, že nič lepšie nás už tento rok nečaká :(



To bol piatok. Hneď v sobotu naobed som šla zrelaxovať pretancovanú noc v niečom pohodlnejšom. Regular strih nenosím takmer vôbec. Ale ani v šatníku milovníka skinny džínsov nesmú chýbať kúsky nohavicového typu. Len tak, v rámci pestrosti no hlavne pohodlia som neodolala kocečkovým plaid nohaviciam s trikolórou opáskovaným bokom. Majú volnejší strih, sedemosminovú dĺžku a vďaka preštepovaným záhybom ostávajú v drieku uzučké. Pri tomto dnešnom trendy kúsku od CRIBS sa môžete vyhrať s ponožkami aj rôznymi typmi topánok.




Vršok outfitu mi tvorí crop-top na ktorý určite nie je priskoro. Ja by som toto „apríľové počasie“ vyjadrila asi takto – #JarNeexistuje. Veď vonku je to v tieto dni aj tak samé biele tieločko a modré džíny :D A nakoľko ešte máloktorá z nás má kúpený opaľovací krém, nezabudnite na klobúk ;) Ja viem, že túto jar som vám sľúbila ešte nejakú koženkovú bundu a rifľovku, teda outfit, kde tieto dva nosné produkty jari budú mať hlavnú rolu. Ale načo Vám budem prinášať nové trendy niečoho, čo si oblečiete najskôr v septembri? :D Vitaj LETO!


Vaša full-of-SUMMER-energy


Lau Ren


Share this:

, , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

1 komentárov:

  1. To muselo byt super na tej party...zavidim a tesim sa na dalsiu...outfit najkrajsi ako vzdy.:-o

    OdpovedaťOdstrániť