Prague Spring




Zatiaľčo už mnohé z nás, Oravaniek, tento rok skončili ufúľané od snehu na ktorý sme kvôli hustým hmlám signalizujúcim príchod zimy ani nemohli dovidieť, ja som sa vybrala do teplejšej zemepisnej šírky. Praha sa stáva mojím útočiskom pred stresom a uponáhľanosťou doby ale aj inšpiráciou do ďalšej práce niekoľkokrát ročne. A čo tam robím? Tak to Vám prajem príjemné čítanie a naberanie inšpirácie z môjho jarno-jesenného outfitu ;)





Môj príchod do Prahy je vždy euforický. Tentokrát o to viac, keďže som to mohla zaparkovať rovno do O2 arény. A tam som sa stretla s Nickom. Ale nebol to ten Nick Cave, ktorý bol na Pohode (hoci som tam vtedy nebola). Životná tragédia, nová inšpirácia a energia do života o ktorú sa chce podeliť s publikom je vyššia ako u ktoréhokoľvek interpreta čo poznám. Bolo to dojemné, poburujúce a sexy. A jeho outfit, košeľu s originálnym club collar golierom a tými najlesklejšími poltopánkami v celej Prahe hodnotím na 1* aj keď mal párkrát, ako sám povedal:”shoe problem“ :D


Po koncerte mi už ostáva len pár dní. Tie sú vyhradené pre kamarátov, shopping, drink, kávu a vínko na staline, ďalší shopping, drink a kávu a tak ďalej a tak ďalej. A spánok? Ten neriešim ;) Z mojich potuliek po obchodoch vzišiel aj dnešný outfit. A to komplet celý. Extravagantná blúzka, ktorej by ste sa v jeseni určite nemali báť má na chrbte zapínanie na perleťové gombíky a nariasené ramená, ktorá za Vás veľmi rada vyjadrí živelnosť. O niečom inom je faux patent mini suknička v červenej koži s pozdĺžnym zipsom ukáže alebo zdvihne sebavedomie ;)


A hoci som típek, ktorý by si k tomuto outfitu bezproblémov obul nejaké martensky alebo steely, dnes budem poslušná a tak som dodržala aký-taký bontón v odievaní. S mojimi semišovými Jenny Fairy topánočkami eleganckimi od CCC som neostala svojej romantickej duši nič dlžná a tak som ich šla prevetrať na prechádzku do Valdštejnskej záhrady. A keď ešte nemáte rovnaké zlaté strapcové náušnice ako ja....tak si ich kúpte :D Sú bohovské a už ich máme všetky. Nič nenarobíte keď sú niečoho pekného plné obchody ;)




Z Prahy sa Vám s istotou prihlásim ešte raz. Tak aby som nezabudla, minulú súťaž vyhráva Ivka S. s jej platňou od Queenov.(: poprosím e-mail do komentára :) Gratulujem a ďakujem všetkým zúčastneným. Vidíme sa budúci týždeň ;)



Vaša pražská


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , ,

CONVERSATION

10 komentárov:

  1. Přítel byl na Nickovi taky a říkal, že to byl snad nejlepší koncert, na jakém kdy v životě byl (a že jich má za sebou asi milion :D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež už mám čo to odkoncertované a toto patrí jednoznačne medzi TOP koncerty! :)

      Odstrániť
  2. Bože, to je nádhera ❤️

    www.liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vyzeráš skvele ako vždy ;) ja som na Nickovi bola práve na Pohode, no nejako extra ma to nebralo... tak fajn, že tebe sa páčilo :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť