Spojila Nás Pohoda 2017

...alebo ako som zažila najkrajšie chvíle a potom mi to chceli pokaziť zúfalí diskutéri :D


Jednoducho nemám slov. To je ten dôvod prečo Vám píšem až tak neskoro za čo sa ospravedlňujem – snáď je to v POHODE ;) V časoch, kedy sa všetci vyberáte na letiská len aby ste mohli vypadnúť zo Slovenska niekde do preč si ja a moji priatelia po príchode na letisko rozložíme stany. A potom onemiem a dych mi vyrazí a o slova oberie, ako Miško povedal, nekompromisný program festivalu Pohoda. Tí čo ste boli viete. A pre Vás ostatných mám článok priamo z areálu trenčianskeho letiska kde sa už po 21.krát odohrala óda na radosť zo života.



Tento príbeh začal majstro Lasica a jeho hostia, ktorí sa postarali o nezabudnuteľný a hlavne neopakovateľný zážitok. Bolo to ich výkonom hudobným i ľudským. Skladám poklonu ľudia. Neviem či ste si to všimli, ale Jaro a Julo tam mastili s Vami. (Ne)bolo nás jedenásť ale skôr 30 000 :)



Ja ľúbim papať, dobre piť a tancom prijímať kvalitnú hudbu. Ale to čo predviedli Ylvis ma úplne dostalo. Spojenie divadla, stand-up comedy, ich legendárnej nórskej show a satiriského výsmechu zo svetovej pop music potešilo určite viac ako prepracované performane made in USA od Solange či M.I.A. Chlapci, myslela som si že si prídete splniť psiu povinnosť a zahrať nám what does the fox say, ale vy ste sa jednoducho prišli dobre zabaviť so Slováčou :)


Hneď ako sa mi z tohtoročného coachella festivalu donieslo, že bez najrôznejších trblietok, flitrov a kryštálikov to neide, môj make-up bol zrodený. Skúste to aj Vy. Festival je jedno z čoraz menej a menej miest, kde si to môžete dovoliť a ešte k tomu budete aj cool :D A kvety sú jasná voľba. Musia byť na topánkach, čelenkách, vo vlasoch ši napríklad na mojich DIY (do it yourself) handmade topánočkách. Výhrou však bude, aké si zvolíte šaty. Ja som vsadila na floral dress od SheIn.com ktoré Vás na tom vašom letnom festivale určite nesklamú.




Deň druhý, to je na pohode úplná že pohoda. To je napríklad ležanie v tráve a unášanie sa na tónoch hudby z celého sveta. Ale to ľudia, ktorí celý život muklujú v práci ktorú nenávidia, relaxujú jednu sobotu v roku kedy si idú zvoliť červenú a nevýslovnú radosť im prináša objavovanie technických vymožeností akými sú napr. diskusie pod článkami, kde môžu napísať svoje choré myšlienky, stlačiť enter a byť hotoví z toho že sa to tam objavilo, nikdy nepochopia :( Niet divu, že Robkovi ide hlava streliť z 30tisícovej masy dobrých ľudí :)



Môj cieľ bol však Alt-J, ktorých si idem už kopec rokov. V sobotu večer zahrali songy, ktoré mi pripomínali v mojom živote najkrajšie udalosti a to všetko sa dialo v spoločností ľudí, ktorých mám veľmi rada. S pohárom Lasica, Satinský, Filip, ktorého hodnota stále rastie sa lúčime s pohodou 2017, opušťáme bránu, absolvujeme dychovú skúšku pri policajtoch a tešíme sa na ďalší ročník :) Michal, bolo to výborné. Držím palce pri príprave ďalšej a ďalšej Pohody. Nech ti Juraj pomáha :)


Mimochodom, minulú súťaž o náušnice s jednoznačným náskokom vyhráva ZUZANKA, ktorá ocenila koncert MO na ktorom som bola aj ja – nevideli sme sa? :D Gratulujem (: napíš e-mail do komentu:)


Vaša pohoďáčka


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

11 komentárov:

  1. Krásny, zaujímavý post. A ten outfit je mega!! <3

    www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Líbí se mi, že popsala svůj názor a dojmy místo posuzování, která kapela je super a která ne, jak to dělají jiné blogerky. Ten článek fakt cením. Outfit se mi velmi líbí, akorát ty boty bych si na fesťák nevzala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! :)
      Veľmi sa teším, že sa článok páči! ♥
      Samozrejme večer keď sa ide na kapely boty volím aj ja iné :)
      Ale keď praží sluníčko a ja si kapely užívam sediac na tráve, tak sa dá aj v takých :)

      Odstrániť
  3. Pohoda bola super ako vždy, ale za mňa musím povedať, že tento rok moja najslabšia festivalová skúsenosť :/ tvoj outfit je paráda, úplná Coachella ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem!! ♥♥
      Čo sa týka line-up(u) tak minulý rok sa mi páčil viac (najmä kvôli srdcovke Sigur Ros) Ale Pohoda samo o sebe je proste POHODA ♥

      Odstrániť
  4. A ja koza blbá som sem zablúdila až po takom dlhom čase :O :(
    snáď mi náušky neušli niekam :D
    linkinzuzka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť