La belle saison en château 🏰


Je skoro ráno, vonku 22 stupňov pod nulou a v nedostatočne vykurovanom aute sa poberám na ďalšiu moju potulku. Tentoraz som sa na odporúčanie kamaráta Slava vybrala severne od našich hraníc. Hneď vedľa mesta Rzeszów, v ktorom som už pár krát bola a dokonca som tam trávila aj silvester rok dozadu. Vraj tam v úplne nenápadnom mestečku Łańcut nájdem stavbu do ktorej sa zamilujem. Województwo podkarpackie a Lau Ren uvádza, Zamek Łańcut :)



Veľká nádhera. Ale aj treskúca zima, takže som sa odfotila a utekala sa zohriať do neďalekej kaviarne. Samozrejme sa tam však vrátim a urobím aj letné vydanie tohto výletu ;) Dnes som sa inšpirovala majstrovským dielom Martina Scorseseho a to už starším seriálom VINYL. Trochu retra z rokov 70. nikdy nezaškodí, ale tento seriál z prostredia americkej umeleckej elity ma úplne úchvátil. Pozrite si VINYL - kvôli veľkému záujmu fanúšikov natočili len jednu sériu ;)


A keď skombinujete Lauru, módu zo sedemdesiatok a barokový zámoček,vznikne zaujímavo sa dopĺňajúca kombinácia. Dnes mám na sebe fenomenálny kožuštek od gamiss.com ktorý indikuje vtedajší i dnešný pohľad na luxus, tvisťáky, ktoré sú najvýraznejším symbolom rock'n rollu a top so vzorom quatrefoil, ktorý sa svojím renesančným a gotickým pôvodom hodí k prostrediu. A tie najkrajšie okuliare na svete mám od dresslily.com :)



Opasok som si vymyslela. Presnejšie som využila znalosti z dôb skejťáckych, kedy sme namiesto opaskov používali šnúrky od topánok :D Na nohách mám hnedé semišové boty a na hlave klobúk hoci by som viac uvítala čiapku s brmbolcom :D Ak máte radi architektúru a dávku módnej nostalgie, verím, že sa článok páči. A kto ma chce sledovať aj online, navštívte instagram @lauismyname kde sa vidíme prostredníctvom mojich aktuálnych fotiek každých pár hodín ;)



Do zobaczenia dzieciaczki!




Lau Ren 


Share this:

, , , , , , , , , ,

CONVERSATION

4 komentárov: